به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از ساری، خانم پورمهدی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران عصمتیه بابل در نشست "فاطمه شناسی" این مدرسه با اشاره به آیه « قُل لا أسئلکم اَجراً اِلّا المودة فی القربی» بیان کرد: محبت جذبه و کشش درونی است که محبّ را به سوی محبوب کشانده و با زیبائی هایی که در او جلوه گر می باشد، محبّ را جذب می کند؛ همچنین محبت به حق در نهاد تمام مخلوقات هستی نهاده شده و بنا بر آیه 23 سوره شوری « الی اللهِ تَصیرُ الأمور »، همه محبیّن به خاطر عشق به محبوب به سوی او در حرکتند.
وی افزود: رفتار، گفتار، سکوت، فریاد و تمام شوون زندگی حضرت زهرا(س) با عنایت الهی و تلاش ایشان به مرحله ای رسیده که حضرت، مظهر صفات حق هستند، لذا محبت به حضرت فاطمه(س) به منزله محبت به پروردگار می باشد.
پورمهدی ادامه داد: پیروی از حضرت فاطمه (س) به معنای محبت و اطاعت از رسول الله(ص) است که خشنودی خداوند را به دنبال خواهد داشت؛ همچنین بنا بر این روایت پیامبر(ص)« فاطمةُ بضعةُ مِنّی فَمَن أغضَبها أغضبنی»، غضب و دشمنی با این بانوی نمونه اسلام، به منزله خشم رسول الله(ص) و غضب خدا می باشد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه عصمتیه بابل در پایان خاطر نشان کرد: محبت به حضرت زهرا (س) آثاری را به دنبال دارد که در هنگام مرگ، ورود به قبر، سنجش اعمال و برانگیخته شدن از قبر، گذر از پل صراط، محاسبه اعمال و ....برای محبین سودمند خواهد بود و همسایگی حضرت رسول خدا (ص) در بهشت، همچنین بهره مندی از ثواب دنیا، ریزش گناهان، ثبات ایمان و محبوبیت نزد خدا، نیل به برترین عبادت، کسب حکمت و ... را به همراه خواهد داشت.
.
نظر شما