به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله مسعودی خمینی امروز در بیستمین سالگرد تأسیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، اظهار داشت: دانشگاه قرآن و حدیث در سه مرحله بنیانگذاری، تثبیت و توسعه انجام شد که مرحله نخست آن با حضور آیات و حجج اسلام والمسلمین ری شهری، قاضی عسکر، سید جعفر شهیدی، صادق آیینه وند، مهدوی راد و بنده انجام و سرفصل های اولیه رشته قرآن و حدیث تدوین شد.
وی ابراز داشت: تثبیت، مرحله دوم آن بود که برنامه های افزایش رشته ها و جذب دانشجویان را پیگیری کرد که خوشبختانه به خوبی انجام شده است.
قائم مقام ریاست در دانشگاه قرآن و حدیث خاطرنشان ساخت: دانشکده قرآن و حدیث در سال 1391 به دانشگاه تبدیل و در حال حاضر 20 رشته و گرایش در مقاطع تحصیلی گوناگون داریم.
حجت الاسلام والمسلمین مسعودی خمینی تصریح کرد: در گذشت زمان، ساختمان مستقل و آبرومندی برای دانشگاه به صورت جداگانه ایجاد شده است که برکات بسیاری داشته است.
وی بیان داشت: در این دانشگاه، سه دانشکده به صورت هویت دار ایجاد شد که دستاوردهای مناسبی داشته است.
قائم مقام ریاست در دانشگاه قرآن و حدیث اظهار داشت: امروز 4 هزار و 967 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل بوده و تا به امروز 3 هزار و 217 نفر دانش آموخته شده اند.
حجت الاسلام والمسلمین مسعودی خمینی ابراز داشت: طراحی و تصویب 21 رشته آموزشی، تدوین 22 کتاب درسی و دفاع از 1 هزار و 531 پایان نامه از دیگر دستاوردهای این دانشگاه می باشد.
وی یادآور شد: ان شاءالله در سال آینده شعبه مشهد مقدس دانشگاه را نیز راه اندازی خواهیم کرد.
قائم مقام ریاست در دانشگاه قرآن و حدیث خاطرنشان ساخت: دانشکده مجازی از دیگر مجموعه های دانشگاه قرآن و حدیث است که اقدامی ابتکاری، شجاعانه و جسارت آمیز در این مؤسسه بود که در بخش ها و رشته های گوناگون مشغول به فعالیت می باشد.
نظر شما