به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، مستقر در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، سرکار خانم زهرا احمدی، پنج شنبه شب (3 تیر 95) در مراسم تجلیل از مقام شهدای روحانی مدافع حرم، که در محل بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلی بزرگ تهران برگزار شد، اظهار داشت: در آموزه های غربی می گویند انسان سالم محور جامعه پایدار است، اما در آموزه های اسلام می گوییم خانواده سالم محور جامعه پایدار است و حقیقتا، شهدا، دارای خانواده های سالم بودند.
وی افزود: شهدا مصداق بارز انسان های خانواده دوست بودند و در خانواده هایی تربیت شدند که اصول صحیح یک خانواده سالم در آن مطرح بود و به این ترتیب آن خانواده ها، فرزندانی را به جامعه تحویل دادند که خدا خریدار آنان شد و شهادت هم قسمت شان شد.
این همسر شهید روحانی مدافع حرم، با بیان این که شهدا همواره سعی داشتند که بر نفس خود تسلط داشته و ولایت مدارانه حرکت کنند؛ گفت: شهید مالامیری به گونه ای حرکت کرد که مادر ایشان شدیدا ایشان را دوست داشت و دوستان ایشان نیز بسیار به او تمایل داشتند؛ از طرفی وابستگی زیادی در خانواده ایجاد کرده بود.
وی افزود: شهدا سعی کردند در زندگی خود، ولایت محورانه و ولایت مدارانه حرکت کنند به گونه ای که هیچ شأنی، آن ها را از شأن دیگر باز نمی دارد؛ برای مثال اگر خانواده دوست هستند، این خانواده دوستی آنان را از تعلق خاطر نسبت به ارزش های دینی باز نمی دارد.
خانم احمدی اضافه کرد: شهید مالامیری وقتی فهمید که ولی فقیه از جهاد در سوریه رضایت دارند، بی درنگ در این مسیر گام برداشت، چرا که یک لحظه رضایت ولی فقیه برای او از هر چیز دیگری با ارزش تر بود.
وی تأکید کرد: سعی کنیم به عنوان دوستداران شهدا، یعنی کسانی که قرآن به آن ها بشارت داده، ولایت محورانه حرکت کنیم تا انشاالله جامعه مهدوی شکل گرفته و وقتی امام زمان(عج) آمد، نخواهد خون قلب خود را در جامعه بذر کند.
همسر شهید مدافع حرم شهید مالامیری با بیان این که انشاالله رهبرمان به شهدای مدافع حرم دلگرم باشد، گفت: چه کسی باورش می شد که فرزندان دهه شصت به عنوان فدائیان رهبری، شهدای مدافع حرم باشد؟ این شرایط نشان می دهد راه کربلا و راه امام حسین(ع) همچنان ادامه دارد.
وی با ذکر خاطراتی از همسر شهید خود و با بیان این که خیلی در خانه شوخی می کردیم که می خواهی شهید شوی، یادآور شد: با تمام اقداماتی که از قبل انجام داده بودیم تا برای لحظه شهادت آمادگی پذیرش آن را داشته باشم، اما روزی که خبر شهادت را می دهند با تمام آمادگی احساس می کنی پشتت خالی شده، اما یک لحظه یاد حضرت زینب(س) افتادم که علاوه بر این که داغ عزیزان خود را در صحرای کربلا دید، رنج اسارت را هم تحمل کرد و واقعا وقتی انسان اسیر شود، نا خودآگاه زانوهای او سست خواهد شد.
خانم احمدی گفت: ما از شهادت شهید مالامیری نه تنها ناراحت نیستیم، بلکه خوشحالیم که در راه ارزش های اسلامی این اتفاق افتاد؛ لذا هیچ کس اشکی از چشم ما ندید.
وی خاطرنشان کرد: درست است که دو فرزند دخترمان پس از شهادت پدر بی تابی می کنند، اما به ما گفته بودند تا یک سال نباید عکس پدر جلوی چشمان آنان باشد، چرا که اثرات بدی روی آنان می گذارد؛ وقتی به این اوضاع فکر می کنیم، یاد حضرت رقیه(س) افتادم که وقتی در اسارت، یاد پدر و بی تابی کرد، او را چنان کتک زدند که دندان سالمی در دهانش نماند.
این همسر شهید مدافع حرم، گفت: ما به عنوان خانواده شهدا تکریم شدیم و رنج ما برای دوری از شهیدان مان، در مقابل رنج خانواده امام حسین(ع) پس از شهادت ایشان هیچ چیزی نیست.
خانم احمدی در پایان گفت: باید همواره ولایت محوری حضرت زینب(س) و شهدای کربلا را ببینیم و در توجه خود داشته باشیم تا با زمینه سازی برای ظهور امام زمان(عج)، جامعه مهدوی را شکل دهیم.
نظر شما