به گزارش خبرگزاری «حوزه»از مازندران،بر اساس این گزارش، فراخوان مقاله این اجلاس بین المللی در چهار محور، غدیر پژوهی، غدیر و جهانی شدن، فرهنگ غدیر و جهانی سازی اقتصاد مقاومتی و فرامقاومتی و مبانی نظری دکترین جهانی دهه غدیر است.
این گزارش می افزاید، غدیر و تمدن نوین اسلامی، غدیر، الگوی وحدت و همدلی، غدیر و آرمان شهر جهانی مهدویت، غدیر و نقش استمرار ولایت فقیه، رهبری و مرجعیت در عصر غیبت، غدیر، مضمون تعالی بخش برای همه بشریت، نسخه شناسی غدیر و آثار پیرامونی آن، غدیر و الگوی حکومت مردم سالاری دینی، تجلی فرهنگ غدیر در ادبیات و اشعارفارسی، عربی، و دیگر زبان های دنیا و رسانه های مرتبط با غدیر و تقابل آن با جنگ نرم و امواج امپریالیسم رسانه ای از موضوعات محور نخست اجلاس است.
فرهنگ غدیر و حاکمیت حقوق بشر در دهکده جهانی معرفت و فرهنگ غدیر و زمینه سازی نگرش مشترک ملت های مسلمان در دهکده جهانی معرفت نیز از موضوعات دومین محور اجلاس اعلام شده است.
فرهنگ غدیرو جهانی سازی اقتصاد مقاومتی و فرامقاومتی و فرهنگ غدیر و راهبرد تحقق اقتصاد مقاومتی از منظر تفکر، تعقل و دینمداری از جمله موضوعات محور غدیر و اقتصاد مقاومتی است.
همچنین مبانی نظری دکترین جهانی دهه غدیر، ستاد دهه غدیر، ضرورت تشکیل و نقش آن در جامعه اسلامی، فرهنگ سازی دهه غدیر بر اساس اصول بنیادین دینی و معنوی، دکترین دهه غدیر و راهبردهای توسعه فرهنگی در جامعه اسلامی و تقویت دهه غدیر و نسبت آن با وحدت در جامعه اسلامی از موضوعات آخرین محور اجلاس دکترین جهانی دهه غدیر اعلام شده است.
این گزارش می افزاید؛ بر اساس اعلام دبیرخانه اجلاس، محققان و پژوهشگران محترم می توانند تا تاریخ 30 مرداد 95 چکیده و اصل مقالات خود را به آدرس www.daheghadir.ir/paper ارسال و در صورت لزوم با دبیرخانه اجلاس به شماره های 09114609060 و 011- 33303400 حاصل فرمایند.
طبق اعلام دبیرخانه هفتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر، مقالات پذیرفته شده از سوی کمیته علمی، ضمن چاپ در مجموعه مقالات اجلاس در مجلات علمی و پژوهشی معتبر نیز به چاپ خواهد رسید و به کلیه محققان و پژوهشگرانی که در سامانه اجلاس ثبت نام و اقدام به ارسال مقاله می کنند گواهینامه حضور و پذیرش مقاله با امضاء مراکز معتبر علمی کشور اعطاء خواهد شد.