به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از مشهد، آیت الله بنابی، مدیر حوزه علمیه بناب امروز در آیین اختتامیه اجلاس مدیران استانی و معاونان ستادی حوزه های علمیه، با اشاره به راه کارهای تربیتی طلاب، ابراز کرد: برای اینکه در تربیت طلبه موفق شویم، باید از ابزار تهذیب و تربیت استفاده نماییم.
وی مباحث آموزشی را مدنظر قرار داد و با اشاره به تغییری که در کتاب درسی "صرف" ایجاد شده، کتاب مذکور را برای تحصیل طلبه سطح یک مطلوب ندانست.
آیت الله بنابی با اشاره به تراکم و فشردگی دروس و برنامه ها در پایه های ابتدایی طلبگی، اظهار کرد: این در حالی است که طلبه می بایست در سال های اول بیشتر به ادبیات و معنویت بپردازد.
وی بر آشنایی طلاب علوم دینی به ویژه در ابتدای ورود به حوزه علمیه نسبت به عقاید و سپس اخلاق و سیاست و نیز آشنایی با انقلاب اسلامی تأکید و خاطرنشان کرد: درس و بحث بعد از این امور می تواند در تقویت مسیر طلبگی به افراد یاری رساند.
آیت الله بنابی در ادامه، تعیین محدوده درسی را یکی از مشکلات در برابر عمیق خوانی دروس دانست و گفت: می توان برای افرادی که قصد دارند تا دروس را تحقیق وار بخوانند، مشاوره با استاد، مباحثه و تکرار آن درس در هر روز به طور مشخص انجام شود.
وی همچنین، امتحان شفاهی را بسیار مهم خواند و ابراز کرد: امری مانند تحصیل به صورت جهشی، مسئله ای است که باید نسبت به آن بیشتر دقت شود.
مدیر حوزه علمیه بناب، توجه به چگونگی استفاده از گوشی همراه را مهم دانست که باید مورد اهتمام باشد.