به گزارش خبرگزاری «حوزه» در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران توسط حجتالاسلام محمدرضا خوشخو کارشناس امور بینالملل حوزههای علمیه خواهران؛ حجتالاسلام محمدتقی قندی مدیر حوزه علمیه خواهران استان قم و خانم مریم الهیپورکارشناس ارتباطات حوزههای علمیه خواهران به ایراد سخن پرداختند.
حجتالاسلام قندی با اشاره به آیات و روایات، به تشریح چگونگی تسبیح حق تعالی پرداخت و آن را به دو نوع تکوینی و اختیاری تقسیم کرد.
وی ضمن تأکید بر فراگیری قرآن و احکام توسط بانوان، خاطرنشان کرد: البته فراگیری امور دینی باید تحت نظر یک عالم دین صورت گیرد؛ عالمی که توانایی علمی و اخلاقی کافی برای طرح این مباحث را داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران قم همچنین از بانوان شیعه ترکیه که در این جلسه حضور داشتند، درخواست کرد که با عمل و رفتار خود شیعه و پیرو اهلبیت(ع) بودن را به جامعه ترکیه به ویژه بانوان این کشور نشان دهند.
وی ادامه داد: شیعیان باید ضمن الگوگیری از رفتار ائمه اطهار(ع)، با رفتار و کردار خود آن را به دیگران نشان دهند.
حجتالاسلام قندی در بخش پایانی سخنان خود، پیشنهاد راهاندازی مدرسه علمیه برای بانوان این کشور که علاقهمند به تحصیل در مباحث دینی هستند را ارائه کرد.
خانم الهیپورنیز با بیان آیات و روایتی، مباحث اخلاقی را مورد بررسی قرار داد و با تأکید بر اینکه بانوان باید از حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) الگو بگیرند، گفت: دشمنان تلاش میکنند تا بانوان را از جایگاه اصلی خود دور کنند. ولی بانوان به واسطه امام راحل و مقام معظم رهبری جایگاهی که اسلام برای آنها مشخص کرده را پیدا کردهاند.
وی ابزار امیدواری کرد جامعه زنان ترکیه به ویژه بانوان شیعه آن کشور هر چه زودتر الگوهایی که از حضرت فاطمه(س) فرا گرفتهاند را در جامعه خود به منصه ظهور برسانند.
گفتنی است، در این نشست بانوان ترکیه درباره چگونگی برگزاری مراسمهای مذهبی در کشورشان نیز توضیحاتی ارائه دادند و یادآور شدند در حال ساخت مستندی درباره زندگی امام خمینی(ره) جهت معرفی شخصیت بنیانگذار کبیر انقلاب برای مردم کشورشان هستند.
حوزه/جمعی از بانوان ترکیهای از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران بازدید کرده و با مسئولان این مرکز نشستی را برگزار کردند.
اخبار مرتبط
-
مدیر راهبری پژوهش های حوزه های خواهران:
آموزش بدون پژوهش کارایی ندارد
حوزه/مدیر کل راهبری پژوهش های تحصیلی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: اگر برنامه آموزشی نتواند افراد را بر اساس تخصص به عنوان یک پژوهشگر تربیت کند…
-
طلاب لرستانی راهبردهای تبلیغ در فضای مجازی را می آموزند
حوزه/ معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان لرستان از شرکت خواهران طلبه این استان در دوره آموزش تبلیغ در فضای مجازی خبر داد.
-
بانوان طلبه میبدی به مدارس آموزش و پرورش اعزام می شوند
حوزه/ در آستانه فرارسیدن مهرماه، دوره تکمیلی آموزش بانوان طلبه پایه سوم و بالاتر مدرسه علمیه سطح دو حضرت زهرا(س) میبد برای کسب آمادگی های لازم برای اعزام…
-
مدیر حوزه خواهران مازندران:
تحقق تمدن بین الملل اسلامی نیازمند ارتقاء شاخصه های فرهنگی کشوراست
حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران گفت: تمدن بین الملل اسلامی جزء با ارتقاء شاخصه ها به خصوص شاخص های فرهنگی محقق نخواهد شد.
-
در حوزه خواهران ساری:
نشست هم اندیشی خانواده موفق برگزار شد
حوزه/ نشست هم اندیشی اجرای طرح خانواده موفق به همت مدرسه علمیه خواهران حضرت نرجس(س) ساری در این مدرسه برگزار گردید.
-
رئیس پژوهشکده فقهی حوزه بابل:
پژوهش لازمه حیات طلبه است
حوزه/ حجت الاسلام محمد صادق فاضل در نشست هم اندیشی " آسیب شناسی فعالیت های پژوهشی" در مرکز تخصصی نور الزهراء (س) ساری گفت: پژوهش لازمه حیات طلبه است.
-
۲۴ شهریور ماه ؛ زمان آغاز سال تحصیلی حوزه خواهران لرستان
حوزه/ معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان لرستان گفت: سال تحصیلی جدید این حوزه از ۲۴ شهریورماه ، طی مراسمی آغاز خواهد شد.
-
امام جمعه شهرستان دَیر در جمع طلاب:
ایمان ظاهری پوچ و بی ارزش است
حوزه/ هر کس شهادتین را بر زبان جاری سازد، در مسلک مسلمانان وارد می شود و احکام اسلام بر او جاری می شود، اما ایمان یک امر حقیقی و باطنی یا شهودی است که…
-
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران بیان کرد؛
تعریف محورهای تخصصی تبلیغ در حوزه علمیه خواهران
حوزه/ تبلیغ در حوزه علمیه خواهران بر سه محور اساسی؛ مخاطب محور، محتوا محور و روش محور تقسیم شده که هرکدام از این محورها نیز زیرشاخه هایی برای خود دارند.…
-
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان یزد:
قرارگاه فرهنگی در مدارس علمیه خواهران یزد تشکیل می شود
حوزه/ معاون فرهنگی حوزه علمیه استان یزد از اجرای طرح تشکیل قرار گاه فرهنگی «قرآن، نماز، سبک زندگی اسلامی و خانواده» در مدارس علمیه استان خبر داد.
نظر شما