به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، امروز در جمع اعضای سازمان بسیج رسانه قزوین با تبریک دهه ولایت وامامت، گفت: واقعه غديرحادثه اى تاريخى نيست كه در كنار ديگر وقايع به آن نگاه شود، بلکه مسئله ولایت و رهبری بودن دراین واقعه به خوبی نمایان است.
نماینده ولی فقیه دراستان قزوین ادامه داد: غدير، روز حماسه جاويد، روز ولايت، امامت و اسلام و قرآن و عترت، و روزى است كه پيروان واقعى مكتب حياتبخش اسلام آن را بزرگ وارزشمند می دانند.
رئیس شورای حوزه علمیه قزوین به رسانه ای بودن این واقعه درآن زمان اشاره و اظهارکرد: این واقعه نسل به نسل به ما انسان ها به خوبی انتقال داده شد و حضرت محمد (ص) توانستند در این راه به خوبی ابلاغ خود را به مردم ارائه نماید.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، در ادامه به اخلاق رسانه ای اشاره کرد و بیان داشت: اخلاق قرآنی و دینی موجب موفقیت انسان ها در طول زندگی می شود و پیامبران و انبیای الهی انسان های کاملی بودند وما نیز برای رسیدن به اخلاق الهی به دنبال چنین شخصیت هایی باید باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: رسانه ها باید با تفکر دینی و اسلامی، به مسائل بپردازند، از این رو جزیره ای بودن آنها مورد انتظار هیچ نهاد و قشری نبوده و نیست.
امام جمعه قزوین، نخستین بنیانگذار رسانه را خداوند عالم دانست و ادامه داد: اخلاق قرآنی و دینی موجب موفقیت انسان ها در طول زندگی می شود و پیامبران و انبیای الهی انسان های کاملی بودند و ما نیز برای رسیدن به اخلاق الهی به دنبال چنین شخصیت های باید باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، رسالت اصلی خبرنگاران را همانند انبیا ء الهی دانست واظهارکرد: درواقع اگر بخواهیم با استفاده از آیات قرآن و اصطلاحات رسانهها کار انبیاء را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم، به این نتیجه خواهیم رسید که کار انبیاء الهی هم خبررسانی و اطلاع رسانی بوده است.
وی ادامه داد: خداوند به پیغمبر(ص) می فرماید درباره خبر بزرگ، اطلاع رسانی نمایید و حضرت رسول گرامی اسلام (ص) هم در این راستا خبر بزرگ را قیامت و ولایت امام علی(ع) معرفی میکند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین با اشاره به اینکه ابلاغ و معرفی امام علی (ع) یک کار رسانهای به گستردگی بود، خاطرنشان کرد: این مهم نشان میدهد که ولایت به تمام اتفاقات رسانهای آبرو می بخشد.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: باید توجه کنیم که جایگاه نماز، قیامت، دشمنشناسی و دوستشناسی در نگاه خدای متعال در قرآن چیست و جایگاه فعلی آنها را در رسانهها مورد بررسی قرار دهیم و تلاش کنیم، قلم و نگاه رسانهها را با مبانی قرآن همراه کنیم.
انتهای پیام
نظر شما