به گزارش خبرگزاری «حوزه» مدیر کل ایجاد وگسترش سامانه های حوزههای علمیه خواهران کشور اظهار داشت: کوثرنت یک سامانه هوشمند علمی در میان طلاب و استادان حوزههای علمیه خواهران است که در سال 1393 توسط «آقای دکتر علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی افتتاح گردید.
شاکر با اشاره به خدمات شبکه هوشمند کوثرنت گفت: سامانه کوثرنت علاوه بر خدمات الکترونیکی به خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداخته و طلاب میتوانند دانش و اطلاعات خود را با یکدیگر در این شبکه امن و تخصصی به اشتراک بگذارند.
مدیر کل ایجاد وگسترش سامانههای حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه در سامانه کوثرنت بیش 100 هزار خواهر طلبه فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: قریب به 20 هزار کاربر فعال در این سامانه فعالیت میکنند و از خدمات این شبکه هوشمند علمی استفاده مینمایند.
وی با بیان اینکه امکان استفاده از سامانه کوثرنت در تلفن همراه نیز فراهم شده است اظهار داشت: خواهران طلبه با نصب نرمافزار تلفن همراه کوثرنت میتوانند از تمامی خدمات این سامانه استفاده نمایند.
وی تصریح کرد: همچنین در چهارمین همایش مدیران فناوری اطلاعات که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) و تحتنظر معاونت پژوهشی وزارت علوم برگزار میشود، سامانه کوثرنت از میان 62 پروژه که به مرحله ارزیابی رسیده بودند از پروژههای برگزیده انتخاب شد.
مدیر کل ایجاد و گسترش سامانههای حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه آخرین دستاوردهای مراکز علمی کشور در همایش مدیران فناوری اطلاعات ارائه میشود، گفت:چهارمین همایش مدیران فناوری اطلاعات با رویکردی نوین، افزون بر دستاوردهای علمی ـ فنی و سیاستی ـ مدیریتی، به زمینههای اجتماعی و فرهنگیِ فناوری اطلاعات توجه می کند. این رویکرد به دلیل اینکه امروزه در مراکز علمی و پژوهشی جهان، پیامدهای اجتماعی و فرهنگی ناشی از رشد و توسعة فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی همراه با دیگر زمینههای علمی مرتبط، همزمان مطالعه و بررسی میشود اهمیت دارد.
شاکر در پایان با تأکید بر این که کوثرنت اولین شبکه هوشنمد علمی و پژوهشی کشور است تصریح کرد: شبکه علمی کوثرنت در سال 2016 نیز در میان بیش از 90 کشور جهان برگزیده اجلاس جامعه جهانی ارتباطی شد