به گزارش خبرنگار خبرگزاري «حوزه»از مشهد، حجت الاسلام محمد فردوسي پور، در نشست سراسري مسئولان آموزش حوزه علميه خراسان با يادآوري جايگاه و سابقه درخشان حوزه علميه در عرصه مسائل اجتماعي و سياسي، عنوان كرد: مهم ترين نقش حوزه علميه در طول تاريخ، روشنگري، احياگري و آگاه سازي مردم و جامعه بوده و انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره)، مصداق بارز اين احياگري در سده هاي اخير مي باشد.
معاون فرهنگي تبليغي حوزه علميه خراسان با اشاره به گرامي داشت ياد و خاطره شهداي روحاني گفت: وظيفه ما در قبال شهدا، ادامه دادن راه و روش انقلابي آن ها و تبيين ارزش هاي ديني براي مردم است.
حجت الاسلام فردوسي پور با اشاره به هجمه هاي فرهنگي و نرم افزاري گسترده دشمن عليه اسلام و نظام اسلامي، ابراز كرد: مطالعه، فعاليت و ارائه راهكار از سوي طلاب در عرصه هاي مختلف، نقش ارزشمندي در پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي دارد.
معاون فرهنگي تبليغي حوزه علميه خراسان افزود: امروز آزادي خواهان جهان به بركت انقلاب اسلامي درك كرده اند كه مي توانند بايستند و حرف خود را بزنند و اقتدار خود را حفظ كنند.
معاون فرهنگي تبليغي حوزه علميه خراسان، حمايت از مظلومان و ستمديدگان را از ديگر وظايف روحانيت معرفي كرد و ظهور و بروز اين مسئله را در عرصه هاي مختلف جهادي، تبليغي و آموزشي خواستار شد.
اعزام ۲ هزار مبلغ به همایش پیاده روی اربعین
حجت الاسلام فردوسي پور در بخش ديگري از سخنان خود گسترش مركز مشاوره، جذب اساتيد حوزوي در اين مركز و ارتقاء فعاليت هاي مركز مهارت ها و آموزش هاي كاربردي طلاب را از برنامه هاي آتي معاونت فرهنگي و تبليغي حوزه علميه خراسان برشمرد و اضافه كرد: امسال براي اولين بار ۲ هزار مبلّغ را به همايش پياده روي اربعين اعزام خواهيم كرد و تلاش داريم ضمن آموزش روش هاي تبليغي به اين مبلّغان، از اين فضاي گسترده و حضور عظيم مردمي، بهترين استفاده را ببريم.
وي با اشاره به تأكيدات مستمر رهبر معظم انقلاب نسبت به موضوع فضاي مجازي و پاسخ به شبهات گسترده مطرح شده در آن، اظهار كرد: فضاي مجازي يكي از اولويت هاي معاونت فرهنگي تبليغي حوزه علميه خراسان است و در اين راستا برگزاري كلاس هاي سواد رسانه اي، فضاي مجازي و هر آن چه كه منجر به تقويت طلاب براي حضور در اين عرصه و پاسخ به شبهات موجود در آن است را در دستور كار داريم.
پيشرفت در سايه توليد فكر و انديشه محقق مي شود
حجت الاسلام فردوسي پور با تأكيد بر اهميت ترويج افكار صحيح و بصيرت هاي مورد نياز طلاب از سوي مسئولين مدارس علميه گفت: طلبه بايد طوري تربيت شود كه علاوه بر حساسيت نسبت به مشكلات و معضلات اجتماعي، بتواند آن ها را با بصيرت و آگاهي و با تكيه بر قرآن و عترت تحليل و مشكلات مردم را برطرف كند.
معاون فرهنگي تبليغي حوزه علميه خراسان خاطرنشان كرد: توليد انديشه بايد در مجموعه روحانيت وجود داشته باشد و اين وظيفه مسئول آموزش است كه آن را به طلاب آموزش دهد؛ در واقع رشد و پيشرفت در سايه توليد فكر و انديشه محقق مي شود.
وي در پايان ضمن تبيين اهميت ارتقاء آگاهي ها و سطح علمي طلاب حوزه هاي علميه، بيان كرد: مسئولين مدارس علميه علي رغم وظيفه خطيري كه بر عهده دارند، نبايد از لحاط علمي در يك سطح خاص محدود بمانند و مي بايست از لحظات اندك بوجود آمده، حداكثر استفاده را ببرند.
نظر شما