به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، آیت الله اسدالله ایمانی، امروز در دیدار با اصحاب رسانه درسخنانی اظهار داشت: با حدس، گمان، اما واگر مطالبی را بازگو کردن، به دوراز اخلاق حرفه ای است وخبرنگار باید ازآن پرهیز و بارعایت انصاف بازگو کننده حقایق جامعه باشد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس خاطرنشان: صداقت درنقل، صحت درمحتوا و درستی خبر از دیگر اصول اخلاقی درعرصه رسانه ای گتفاری، شنیداری ومکتوب است .
وی تصریح کرد: خبرنگار باید با درک رسانه ای خود هزاران حادثه و رویدادی که برای جامعه اسلامی زیانبار و یا مفید است را مورد ارزیابی قراردهد وخبری را که اثر و برکاتش به حال جامعه مفید باشد را منتشر کند.
رئیس شورای حوزه علمیه استان فارس ادامه داد: نجات انسان ها از گرداب بت پرستی، شرک وجهل ازدیگر فاکتورهایی که خبرنگاران که باید مورد توجه قراردهند واگر خبر به موقع بازگونشود و از زمان خود گذشته باشد مانند تقویم سال 1394 می ماند که هیچ فایده و جذابیتی به حال مخاطب نخواهد داشت .
نماینده ولی فقیه دراستان فارس اضافه کرد: برخی افراد در جریان فتنه سال 88 قلمشان را غلاف کرده بودند و بعد از گذشت 8 سال که آب از آسیاب افتاد و کشور دچار آسیب ها ی فراوان گردید، آنگاه برآن شدند که مسائل را بازگو کنند که دیگر هیچ اثرتعیین کنده ای ندارد.
آیت الله ایمانی یادآور شد: اگر درگذشته شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را سر می دادیم و درشرایط کنونی عده ای بگویند از شعار استقلال چشم پوشی کنید، نشان از ترویج بی تفاوتی درمیان اقشار جامعه اسلامی است.
نماینده ولی فقیه دراستان فارس تصریح کرد: اخلاق رسانه ای اقتضاء می کند که دشمن چه نقطه ای را هدف گذاری کرده وما هم ازهمانجا آسیب شناسی کرده و به مقابله با آن بپرداریم و اگر در زاویه دیگری به آن به پرداخته شود، اثر بخش نخواهد بود.
آیت الله ایمانی در پایان گفت: زمان شناسی، بصیرت درشناخت مسائل پیرامونی و جهانی وهدف گذاری به موقع مهم ترین الزامات مقابله با دشمن است و اگر اصحاب رسانه آنها را مورد توجه قراردهند، به وظیفه رسانه ای خود عمل کرده اند.
انتهای پیام 313/44
نظر شما