به گزارش خبرگزاری «حوزه» از فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود موسوی نژاد، تولیت مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان داراب، عصر امروز در جمع طلاب و اساتید این مدرسه، بر پاسخ گویی به سئوالات مردم توسط حوزویان و مبلغین تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از حالات و روحیات انسانی، حس کنجکاوی، حقیقت طلبی و علم دوستی است.
وی افزود: کشف مجهولات و حالت روشنفکری یکی از ارزش های روحی و از زمره زیباترین خصلت های درونی بشریت است، حس کنجکاوی با طرح سئوال و تلاش برای رسیدن به جواب شکوفا می شود.
تولیت مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان مرودشت بیان کرد: انسان ها هر چه خوش استعدادتر و دقیق تر باشند، دارای سئوالات اساسی تر، بنیادی تر و ریشه ای تر خواهند بود.
حجت الاسلام موسوی نژاد با اشاره به این که طرح سئوال و تحقیق برای کشف جواب آن، از بهترین راه های وصول به حقیقت و کلید رهایی از تاریکی جهل است، ابراز داشت: به تعبیر مرحوم شیخ بهایی ثمره سئوال و جواب، علم و معرفت خواهد بود.
استاد حوزه علمیه فارس با بیان این که یکی از روش های قرآن کریم و اهل بیت(ع) در تعلیم و تربیت، طرح سئوال و ارائه پاسخ است.، افزود: طلاب و مبلغین باید در امر مسائل فرهنگی و مذهبی به آموزش اخلاق پرسشگری بپردازند و اندیشه های حقیقت طلب را با نحوه پرسش صحیح آشنا کنند، زیرا بعضی از سئوالات، بی جا هستند و اساسا خیری در آنها نیست؛ هم چنین امروز باید سئوالات و شبهات مطرح شده در عرصه فضای مجازی توسط طلاب به صورت عالمانه پاسخ داده شود.
انتهای پیام 313/44
نظر شما