به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی، صبح امروز چهارشنبه 5 آبان، در نهمین همایش علمی و آموزشی روحانیون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) که با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه و رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، در محل مجتمع فرهنگی کوثر ولایت شهر تهران برگزار شد، اظهار داشت: مردم همواره روحانیت و عملکرد آن را مدنظر دارند و به همین جهت وظیفه ما در جامعه بسیار سنگین است.
وی افزود: بسیاری از علما و روحانیون در طول تاریخ، به عنوان الگوی جامعه مطرح شده اند و روحانیون عصر حاضر نیز باید بدانند، کسی می تواند الگوی اقشار مختلف مردم باشد که در درجه اول مطالعه او زیاد و در نتیجه در زمینه های مختلف آگاهی داشته و بتواند به شبهات مطرح پاسخ دهد.
این مفسر قرآن کریم خطاب به روحانیون حاضر در جلسه با بیان این که اگرچه تأکید شده مطالعه مفید است، اما مطالعه باید هدفمند و کارآمد باشد، گفت: افزایش ساعات مطالعه یکی از شروط لازم برای پیشرفت و یکی از راه های موفقیت است، اما مطالعات ما روحانیون باید بر محور قرآن باشد تا مفید بودن و کارآمدی آن، با گذشت زمان از بین نرود.
حجت الاسلام و المسلمین با بیان این که اگر چه مطالعات ما باید بر محور قرآن باشد، اما نباید در این مسیر هم دچار اشتباه شویم، گفت: برای مثال این که کدام آیه قرآن تعداد 11 «قاف» دارد و امثال آن، اصلاً علم نیست؛ اگر حتی علم هم باشد، علم مفیدی نیست و به درد جامعه و مردم نمی خورد، بلکه علم مفید آن است که رشد و تعالی جامعه اسلامی و مردم را باعث شود، و لذا پرداختن به اصل موضوعات و محتوای آن ها و دوری از نکات حاشیه ای، باید مورد توجه باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه رزق تنها پول نیست، خطاب به روحانیون تصریح کرد: هرگز با نیت پول گرفتن به منبر نروید، برای خدا ترویج دین کنید، البته در عین حال اخذ پول مانعی ندارد به شرط آنکه برای پول کار نکنیم.
وی گفت: بدون مطالعه نباید منبر رفت و در منابر هم مطلب تازه و مفید و خلاصه برای مردم بیان کنید، مطالعه با استعانت از قرآن کریم اثرگذار است.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با تاکید بر لزوم تنظیم مسیر زندگی بر اساس احکام قرآنی، خاطرنشان کرد: قرآن نور، حیات و عزت ماست؛ در جلسات قراردادها و برنامه هایتان غیر از منش و سیره قرآنی حرکت نکنید، کمک گرفتن از قرآن در همه جا موثر و عزت آور است.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم تلاش برای رفع اختلافات خانوادگی بین زوجین، اظهار داشت: علاج واقعه قبل از وقوع است لذا باید با پرهیز از ورود به اختلافات ، با حدس و سوء ظن به اختلافات ورود نکنیم و از دامن زدن و بحث آن جلوگیری نمایم.
حجت الاسلام و المسلمین قرائتی تصریح کرد: برای آشتی دادن زن و شوهر باید اقدام فوری کرد، همچنین حَکم و داور باید عادل بوده و سرعت، دقت، انصاف و دلسوزی و رازداری در کارش باشد.
۳۱۳/۳۴
نظر شما