حجت الاسلام و المسلمین حسن خیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: تجربه نشان داده در هر محله ای که مساجد آن نقش پررنگی در تعاملات میان اهالی دارد ، میزان آسیب ها و معضلات اجتماعی و فرهنگی به شدت کم است.
وی همچنین با تاکید بر لزوم محور قراردادن مساجد برای شناسایی و مقابله با آسیب های اجتماعی گفت: آن چه مسلم است این که به هر میزان که آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش یابد به همان نسبت شاهد کاهش سرمایه اجتماعی خواهیم بود و به همین خاطر است که بحث مقابله با آسیب های اجتماعی تا به این حد مورد توجه و تاکید مقام معظم رهبری است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: بنده به شدت معتقدم چنانچه ما بتوانیم با محوریت مساجد و نقش آفرینی روحانیون فاضل و دغدغه مند به تحکیم رابطه اخوت و برادری ، تعمیق عقلانیت مبتنی بر معنویت در جامعه بپردازیم، طبعاً بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش پیدا می کند.
وی افزود: متاسفانه در سال های اخیر تا حدودی نقش مساجد و تکیه آحاد مردم بر مسجد کمرنگ شده است که باید با همه ابزارهای رسانه ای، فرهنگی و آموزشی این نقیصه و خلأ را جبران کنیم تا به این طریق به مقابله جدی با آسیب ها و معضلات اجتماعی بپردازیم و نتیجه مناسب را اخذ کنیم.
نظر شما