به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از ساری، حجت الاسلام والمسلمین علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران در نشست با اعضای ستاد توسعه حوزه علمیه خواهران مازندران بیان کرد: مدیریت حوزه خواهران مازندران در سال 86، با یازده مدرسه و حدود 1500 طلبه فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر 23 مدرسه علمیه خواهران مصوب در استان داریم که 21 مدرسه فعال بوده و 2 مدرسه از مهرماه فعالیت آموزش خود را آغاز می کند.
وی افزود: در حال حاضر مدیریت حوزه علمیه خواهران مازندران دارای 5 هزار طلبه است که 3 هزار طلبه آن مشغول به تحصیل و 2 هزار فارغ التحصیل می باشند که برخی از فارغ التحصیلان مشغول به تحصیل در مقاطع بالاتر و برخی آماده خدمت در استان به عنوان مبلغ و... می شوند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران افزود: این مدیریت در اکثر شهرستان های مازندران، دارای مدرسه بوده و تعداد شهرستان های فاقد مدرسه علمیه ما 6 شهر می باشد که 3 شهرستان رامسر، بابلسر و سوادکوه جزء این شهرستان ها است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 5 مدرسه علمیه خواهران استان دارای شرایط استاندارد، 7 مدرسه نیمه استاندارد، یک مدرسه نیمه فرسوده و 3 مدرسه فرسوده می باشد ؛ همچنین 4 مدرسه فاقد زمین و ساختمان بوده و در اماکن اجاره ای و موقتی فعالیت کرده و 3 مدرسه دیگر زمین داشته ولی فاقد ساختمان می باشند.
حجت الاسلام والمسلمین غفاری تصریح کرد: عمده مشکل ما در تاسیس حوزه علمیه خواهران در شهرستان ها، وضعیت اقتصادی استان و گرانی زمین است که امیدواریم با همکاری ائمه جمعه، علما، مسئولین مازندران و همچنین خیرین، شاهد راه اندازی حوزه خواهران در تمام شهرها و فراهم سازی امکان تحصیل برای همه متقاضیان و علاقمندان به فراگیری علوم دینی باشیم.
انتهاي پيام۳۱۳/۴۸