دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
آیت الله العظمی مکارم شیرازی

حوزه/ این سند دارای ۵۹بند و ۱۷ هدف می باشد که علی رغم داشتن ظاهری زیبا و انسانی در مجموع منجر به تثبیت نظام سلطه می شود و آنان در لابلای بند های این سند اهداف خود را جاسازی کرده اند تا به اهداف شوم خودشان در دیگر کشورها دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، آیت الله مکارم شیرازی، امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با اشاره به سند2030یونسکو به تشریح  اهداف و برنامه های این سند پرداختند.

ایشان گفتند: تهیه کنندگان این سند گفته اند که سند2030 سازمان ملل، برای توسعه پایدار و دگرگون ساختن جهان می باشد، ما قبل از انتخابات به سراغ تشریح این سند نرفتیم تا فضای انتخابات که بحمدالله  پر شور و در امن و امان بود را تحت تاثیر خود قرار ندهد و قضاوت مانیز راجع به خود سند می باشد.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی گفتند: عده ای از کله گنده های نظام سلطه دور هم جمع شده اند و برای 15سال مردم جهان برنامه ریزی کرده اند تا به خیال خودشان جهان را مترقی سازند و پیشرفته کنند.

ایشان گفتند: این سند داری 59بند و 17 هدف می باشد که بسیاری از این اهداف نیز ظاهرا زیبا و انسانی می باشد، ولیکن در مجموع منجر به تثبیت نظام سلطه می شود و آنان در لابلای بند های این سند اهداف خود را جاسازی کرده اند تا به نتیجه شوم خودشان در دیگر کشورها دست پیدا کنند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی تاکید کردند: ما نسبت به این سند2030 چندین ملاحظه داریم و انتظار می رود که مسئولان ذی ربط به این ملاحظات و دغدغه ها پاسخ مناسب بدهند.

ایشان در بیان ملاحظه اول گفتند:این سند در واقع یک عهدنامه برای برنامه های آموزشی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و سایر شئون مردم و ملت ها در طول15 سال آینده است و تلاش دارد که فرهنگ سکولار غرب را در همه جا پیاده کند.

این مرجع تقلید افزودند: سوال ما این است، آیا  باید بنشینیم و دست روی دست بگذاریم تا دیگران  برای 15 سال آینده ما در تمام شئون زندگی ملت ما برنامه ریزی کنند؟ و حال آنکه خودمان سند تحول آموزش و پرورش و سایر اسناد بالادستی اقتصادی، فرهنگی و آموزشی داریم، آیا پذیرفتن این قیمومیت آنان کار درستی است؟

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در بیان ملاحظه دوم خود گفتند: وقتی این سند را از سوی آنان بپذیریم باید گزارش سالانه به آنان ارائه بدهیم، یعنی آنان 120سوال در مسائل مختلف  و گوناگون کشور می پرسند و ما باید اجبارا به آنها درست و صحیح پاسخ دهیم  و آیا این جاسوسی آشکار نیست؟ چرا که دشمنان در یونسکو و مراکز فرهنگی سازمان ملل متحد جاسوس دارد.

معظم له در تشریح ملاحظه سوم خاطر نشان ساختند:  مسئولین کشور می گویند ما به یونسکو گفته و این را یاد داشت کرده ایم، تاجایی از این سند را اجرا می کنیم که با فرهنگ و مذهب رسمی کشور در تضاد نباشد، ولی ما می گوییم که غربی ها گفته اند ما تاجایی شرایط شما را قبول داریم که با روح سند در تضاد نباشد و جامعه اسلامی ما که دارای فقه و فرهنگ اسلامی و دینی است، چگونه می تواند با روح سند سازگاری کند؟چرا توقع داریم که آنان شرایط ما را تمام و کمال بپذیرند؟

ایشان تاکید کردند: نکته چهارم این است که الفاظی در این سند آمده است که تفسیر آن الفاظ به عهده خود غربی هاست، مثلا خانواده در نظر آنان شامل همجنس بازان نیز می شود؛ چگونه برای رفع این مشکل کاری می کنید؟

حضرت آیت الله مکارم شیرازی افزودند: این سوال برای همه مطرح است، چرا این سند بی سرو صدا و پنهانی به آموزش و پرورش داده شده است و کارگروه هایی نیز برای اجرای آن انتخاب شده است؟ مگر شورای عالی انقلاب فرهنگی متولی اصلی آن نیست؛ چرا آنان بی اطلاع مانده اند؟

ایشان در تبیین آخرین ملاحظه خود بر این سند گفتند: در هدف دوم این سند آمده است، باید به کودکان کمک کرد و گرسنگی و فقر  آنان را ریشه کن کرد؛ چرا در این دو سال برای کودکان گرسنه و وبا گرفته یمن کاری نکرده اید؟گناه آن عالم بحرینی چه بوده است؟چه قدمی برای ریشه کن کردن فقر از جهان برداشته اید؟به نظر ما این سند تنها به خاطر تحت تسلط قرار دادن ملت های جهان است.

متن کامل توضيحات حضرت آیت الله مکارم شیرازی که در درس قرائت کردند:

هدف از بيان اين مطالب خداى نكرده، جسارت به كسى نيست، بلكه بيان توضيحاتى است، درباره سند 2030 تا ملت عزيز ما و مسؤولين محترم وظيفه خود را درباره آن بدانند.

و اينكه قبلاً به سراغ آن نرفتم، نخواستم فضاى شيرين انتخابات پرشور و امن و امان تحت تأثير واقع شود.

ضمناً قضاوت‌هاى ما مربوط به خود اين سند است و آنچه كه در فضاهاى مجازى منتشر کرده و نسبت داده اند مورد نظر ما نيست.

نخست به سراغ تاريخچه اين سند مى‌رويم. در اولين مادّه آن كه به عنوان مقدمه است مى‌خوانيم: ما رؤساى دولت‌ها و كشورها و نمايندگان عالى رتبه كه به مناسبت هفتادمين سالروز تاسيس سازمان ملل متحد از 25 تا 27 سپتامبر 2015 در مقرّ آن در نيويورك گرد هم آمده‌ايم، در مورد اهداف جديدى براى توسعه پايدار توافق كرديم (یعنی تعهد کرده ایم).

در ماده 2 مى‌گويد ما به نيابت از مردمى كه به آن‌ها خدمت مى‌كنيم در مورد مجموعه‌اى از اهداف جامع، فراگير و مردم محور جهانى و دگرگون كننده تصميمى تاريخى اتخاذ كرده‌ايم، سپس اضافه مى‌كند ما متعهد مى‌شويم كه براى تحقق كامل اين دستور تا سال 2030 (15 سال ديگر) بدون وقفه تلاش كنيم.

اين سند داراى 59 بند و 17 هدف است كه بسيارى از آن اهداف زيبا و انسانی است وليكن مجموع آن تثبيت نظام سلطه است.

در هدف چهارم و پنجم مى‌خوانيم:

تضمين آموزش با كيفيت برابر و فراگير و ترويج فرصت‌هاى يادگيرى مادام العمر براى همه و دست‌يابى به تساوى جنسيتى و توانمندسازى همه زنان و دختران.

و در اصل هشتم از اصول پنجاه‌ونه گانه اين سند مى‌خوانيم: ما به جهانى مى‌انديشيم كه در همه جاى آن حقوق بشر و كرامت انسانى محترم شمرده شده... و در آن همه زنان و دختران به طور همه جانبه تساوى جنسيتى را درك كنند و همه موانع حقوقى، اجتماعى و اقتصادى موجود بر سر راه توانمند سازى آنان از ميان برداشته شود. در اينجا توجه به چند نكته لازم است :

1. اين سند همان‌طور كه از مقدمه‌اش پيداست در واقع يك عهدنامه است براى برنامه‌هاى آموزشى و اقتصادى و اجتماعى و غير آن، در پانزده سال در جهان. يعنى عده‌اى نشسته‌اند براى مردم دنيا تصميم گرفته‌اند كه فرهنگ سكولار غرب را در همه جا پياده كنند و به گفته خودشان، هدفشان دگرگون ساختن جهان ماست.

سؤال اين است آيا ما بايد بنشينيم تا ديگران درباره 15 سال، تمام شئون زندگى ما (توجه داشته باشيد سند مخصوص آموزش نيست به همه مسائل حتى محيط زيست و مسائل اقتصادى و غير آن نظر دارد) تصميم بگيرند و ما هم با اينكه مى‌توانيم آن را نپذيريم، چون صورت تخيير دارد آن را بپذيريم و قبول كنيم. با اينكه براى تحوّل آموزشى و ساير امور كشور خودمان برنامه داريم. آيا اين پيروى، پذيرش نظام سلطه و قیومیت دیگران نيست.

2. مهم اين است كه وقتى اين سند را پذيرفتيم بايد گزارش سالانه تمام اين امور را به آن‌ها بدهيم. يعنى آن‌ها مثلاً 120 سؤال درباره مسائل مختلف درباره تمام شئون كشور ما مطرح مى‌كنند و می گویند پاسخگو باشيد. اگر پاسخ دروغ بگوييم واويلا، اگر راست بگوييم از تمام شئون كشور ما باخبر مى‌شوند (جاسوسی آشکار). فراموش نكنيد كه از متولّیان اصلى اين سند يونسكو است كه بخش فرهنگى سازمان ملل است و هميشه دولت‌هاى سلطه‌گر جاسوس‌هايى در آن داشته و دارند، مانند ساير نهادهاى جهانى.

3. آقايان مى‌گويند ما هنگام پذيرش اين سند زير آن نوشته‌ايم ما تا آنجا اين سند را قبول داريم كه با فرهنگ و مذهب ما سازگار باشد، راست مى‌گويند اين را نوشته‌اند و در نامه‌اى كه به امضاء سه وزير نوشته شده، خدمت مقام معظم رهبرى ارسال داشته‌اند و رونوشت آن نامه را نيز براى ما فرستاده‌اند؛ ولى به اين نكته گويا توجه نفرموده‌اند كه تنظيم كنندگان اين سند معتقدند استثناء و شروطى كه در ذيل آن نوشته مى‌شود تا آنجا اعتبار دارد كه با روح اين سند مخالفت نداشته باشد؛ درست نظير آنچه ما در باب شرايط ضمن العقد مى‌گوييم كه اگر شرط برخلاف مقتضاى عقد باشد پذيرفته نيست. مسلّماً آنها مى‌گويند اينكه شرط كرده‌ايد برخلاف مذهب و فرهنگ و نظام شما نباشد اين برخلاف روح اين سند است. اين سند آزادى كامل براى همه جنسيت‌ها مى‌خواهد و براى همه مذاهب. بنابراين اين ملاحظه و شرط شما پذيرفته نيست. در نتيجه معيار همان متن سند است منهاى حاشيه‌ها.

4. الفاظى در اين سند بكار برده شده كه معنى آن را آن‌ها بر طبق اصطلاح خودشان تفسير مى‌كنند، مثلاً واژه خانواده، آن‌ها معتقدند خانواده هم خانواده‌هاى معمولى را در بر مى‌گيرد، هم خانواده‌هاى همجنس‌گرا را. يا واژه خشونت، كه بسيارى از عقايد و افعال مذهبى، را به نظر آن‌ها شامل مى‌شود. آنها سپاه و بسیج ما را مصداق خشونت می دانند.

5. اين سؤال براى همه مطرح است كه چرا اين سند بى‌سر و صدا به آموزش و پرورش داده شد و چندين كارگروه براى اجراى آن در آموزش و پرورش انتخاب شدند و گفته مى‌شود در بعضى از جاها نيز به اجرا درآمده. متولى اصلى اين گونه اسناد شوراى عالى انقلاب فرهنگى است، ما با اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى صحبت كرديم كه آيا اين سند را به شما داده‌اند و بررسى و تصويب كرده‌ايد؟ گفتند: ابدا، چنين چيزى نبوده. بعلاوه چرا مجلس و بالاتر از آن رهبر انقلاب را در جريان نگذاشتند؟ اين سؤالى است كه جواب آن آسان نيست.

6. در اين سند درباره كمك به كودكان و پايان دادن فقر در همه اشكال آن و در همه جا تصريح شده، از جمله در هدف 2 از اهداف هفده گانه مى‌خوانيم پايان دادن به گرسنگى، تامين امنيت غذايى و تغذيه بهتر و توسعه كشاورزى پايدار.

تصويب كنندگان اين سند در اين دو سال كه از عمر آن مى‌گذرد، كدام قدم براى محروميت زدايى از كودكان گرسنه يمن برداشته‌اند. كودكانى كه گرفتار بيمارى وبا و كمبود دارو و تغذيه هستند و چگونه نتوانستند گامى براى محاصرۀ اقتصادى يمن و غزّه بردارند تا مردم اين مناطق بتوانند از تغذيه سالمى برخوردار باشند. چه كمكى به ويرانى‌هاى سوريه و عراق كردند. اگر هدف دگرگون ساختن جهان است كه تيتر اين سند مى‌باشد، چه قدمى براى دگرگونى در اين دو سال برداشتند؟ آيا اين‌ها دليل بر آن نيست كه هدف اصلى چيز ديگرى است. بنابراين بايد اعتراف كرد كه اين سند برخلاف ظاهر پاره‌اى از قسمت‌هاى آن دامى است حساب شده براى ملت‌هاى جهان كه آن‌ها را در زير سلطه خود درآورند و فرهنگ و مذهب آن‌ها را دگرگون سازند.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • روح الله IR ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۱
    0 0
    بنده طلبه ای هستم که حدود 17 سال در حوزه درس می خوانم بهتره که از کلی گویی دور شویم باید تک تک مصادیق انحرافی را بیان کنیم و بندهای مشکل دار را معرفی کنیم در ضمن گمان می کنم این سند تنها پیشنهادی بوده و هیچ کشوری نپذیرفته وحتی ایران تذکر داده که اگر بندی با قوانین وشئونات اسلامی وارزشها مخالف باشد اجرا نمی کند
  • محمد رسول عبداللهی IR ۰۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۲
    0 0
    محضر مبارک حضرت استاد مکارم شیرازی حضرت استاد چنانکه مسحضر می باشید سند جهانی 2030 براساس فعالیت جمعی بسیاری از کارشناسان جهان طی فرایندی طولانی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و از سال 2015 و با اجماع جهانی سران و نمایندگان تمامی کشورها با تأکید بر 17 هدف که در قالب 169 هدف عملیاتی تبین شده اند تصویب گردید جمهوری اسلامی ایران با توجه به ملاحظات فرهنگی موافقت با توافق جهانی 2030 را با ذکر تحفض در بندهایی اعلام و طی سال گذشته سند ملی 2030 کشورمان با حضور مقامات و دست اندکاران فرهنگی کشور مانند برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و غیره طی مراسم رسمی رونمایی گردید. حضرت استاد پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سند 2030 طبق روال مرسوم با سیل اعلام مواضع تخریبی و تند علیه سند 2030 و کارشناسان و مسئولین ذی ربط دولتی کشور مان روبرو شدیم در حالی که به جرآت عرض می کنم علی رغم پیگیری وجدی تا این لحظه حتی یک مطلب قابل اعتنا و مستند در خصوص معایب و کاستیهای سند 2030 علی الخصوص با توجه به تحفظات اعلامی جمهوری اسلامی ایران و سند تنظیمی ملی ندیده ام. حضرت استاد چنانکه فرمودید راسا نسبت به ترجمه سند اصلی یونسکو دستور فرموده اید لذا انتظار از استاد معظم قطعا متفاوت از مواضع سیاسی و غیر تخصصی امثال حقیر می باشد امید داشتم که حضرت استاد به رسم جلسات علمی و درسی به بحث و بررسی دقیق و مستند سند 2030 اقدام فرمایید مشخص بفرمایید دقیقا کدام مواد و هدفگذاریهای 169 گانه سند به صراحت به ترویج فساد یا زمینه سازی برای گسترش مفاسد رفتاری و حتی کمرنگ سازی نهادهای کلیدی اجتماعی مانند خانواده می انجامد مایل بودم اگر چنین صراحتی در اهداف 17 گانه اصلی و 169 گانه عملیاتی قابل مشاهده نیست حداقل به دلایل شکل گیری چنین باوری در پرتو اجرای سند به دقت و در قالبی ملموس و عینی تأکید می فرمودید. حضرت استاد رسالتهای اعلامی سند تنظیمی 2030 در پنج محور شامل حق برخورداری از مولفه های معیشت حداقلی ، حفظ زمین و محیط زندگی ، تلاش برای گسترش رفاه عمومی و اجتماعی ، صلح فراگیر ، پایدار و عادلانه و گسترش زمینه های مشارکت عمومی ذکر شده است که حتما و حداقل طی 38 سال پس از پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی مورد تأکید و توجه جمهوری اسلامی ایران بوده است چنانکه در مواد 16 گانه اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز به صراحت مورد تأکید قرار گرفته است چنانکه اصول 9 ، 10 ، 11 ، 13 ، 14 ،15 ،19 ،20 ، 21 ، 22 ، 23 ، 24 ، 25 ، 26 ، 27 ، 28 ، 29 ، 30 ، 31 ، 32 ، 33 ، 34 ، 35 ، 36 ، 37 ، 38 ، 39 ، 40 ، 41 ، 42 ، (مواد 1 – 9 اصل) 43 ، 44 ، 45 ، 46 ، 47 ، 48 ، 49 ، 50 ، 51 ، 59 ، 61 ، 62 ، 69 ، 90 ، 100 ، 104 ، 107 ، 114 ، 165 ، 167 ، 171و 173 از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دقیقا ناظر بر ماهیت کلی سند 2030 می باشند لذا قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حداقل سه دهه قبل از شکل گیری 2030 به بسیاری از مواد مذکور بعنوان حقوق مسلم مردم و مسئولیت های حکومت تأکید کرده است. حضرت استاد سند 2030 در مقدمه طولانی 38 بندی خود دلایل و انگیزه های دست یابی جامعه جهانی به سند 2030 را توضیح می دهد لطفا بفرمایید کدام از بندهای 38 گانه مذکور نافی سلامت و عفت عمومی است آیا جمهوری اسلامی ایران و فقهای مکرم در موارد و مواقع بسیار از چنین بیاناتی برای توضیح لزوم رعایت کرامت انسانی استفاده نکردهو نمی کنند؟ حضرت استاد موضوع مورد مناغشه در خصوص سند 2030 به هدف اصلی 5 تحت عنوان دستیابی به تساوی جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران اشاره دارد مستحضر می باشید که هدف اصلی 5 در قالب شش هدف فرعی به شرح ذیل تبین شده است. حضرت استاد کدام یک از بندهای شش گانه در مغایرت با اخلاق ، عفت و مبانی دینی و شرعی تعریف شده است؟ 1-5 پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه زنان و دختران در همه جا 2-5 ریشـه کنی همه انـواع خشـونت علیـه زنـان و دختـران در حوزههـای عمومـی و خصوصـی، از جملـه: در زمینـۀ قاچـاق انسـان و سوءاسـتفادههای جنسـی و غیـره... 3-5 ریشــه کنی همــۀ اقدامــات زیانبــار ماننــد ازدواج کــودکان، ازدواج در ســنین بســیار پاییــن و ختنه زنـان 4-5 به رسـمیت شـناختن و ارج نهـادن بـه مراقبتهـای داخـل منـزل و خانـه داری (کار در منـزل بـدون دسـتمزد از طریـق: تأمیـن خدمـات عمومـی ، ایجـاد زیربناهـا و تنظیـم سیاسـتهای حفاظـت اجتماعـی و ترویـج مسـئولیت مشـترک در منـزل و در محیـط خانـواده، تـا حـدی کـه مقـررات مل اجـازه دهنـد 5-5 تضمیـن مشـارکت کامـل و مؤثـر زنـان و در اختیـار قـرار دادن فرصتهـای برابـر(بـا مـردان) بـرای انتصـاب بـه مسـئولیتهای بسـیار بـالا در همه سـطوح تصمیمگیـری در حوزههـای سیاسـی، اقتصـادی و همچنیـن در زندگـی عمومـی 5-6 ضمانـت دسترسـی جهانـی بـه بهداشـت بـاروری و جنسـی و دسترسـی بـه حقـوق بـاروری در راســتای توافقهــای انجــام شــده در جریــان کنفرانــس بینالمللــی جمعیــت و توســعه و اعالمیــه و برنامــۀ اقــدام پکــن، و بــر مبنــای اســناد نهایــی بهدســت آمــده از کنفرانسهــای بازنگــری برگــزار شـده در ایـن ارتبـاط 61-5 انجـام اصالحاتـی بـرای برقـراری تسـاوی حقـوق زنـان و مـردان بـه منظـور دسترسـی زنـان بــه منابــع اقتصــادی و امــکان مالکیــت و کنتــرل داراییهــا از قبیــل: زمیــن و ســایر اشــکال دارایــی توسـط آنـان و همچنیـن برقـراری حـق دسترسـیزنان بـه خدمـات مالـی، ارثیـه و منابـع طبیعـی، در ّـی (کشـورها) راسـتای قوانیـن مل 62-5 ارتقــای کاربــرد فنــاوری توانمندکننــده، بــه ویــژه فنــاوری اطالعــات و ارتباطــات بــه منظــور ترویـج توانمندسـازی زنـان 63-5 تقویـت و اتخـاذ سیاسـتهای مطمئـن و مناسـب و همچنیـن وضـع قوانیـن قابـل اجـرا بـرای ترویـج تسـاوی جنسـیتی و توانمندسـازی همـۀ زنـان و دختـران در کلیـۀ سـطوح حضرت استاد تمامی موارد مذکور در قالب قوانین جمهوری اسلامی ایران که به تصویب و تأیید فقهای شورای اسلامی رسیده است جهت اجرا قبلا اعمال شده اند کدام مورد را حداقل از حیث ماهیت و محتوا مغایر با شئونات اسلامی و اخلاقی و حتی انسانی یافته اید؟ حضرت استاد می دانید طی نیزدیک به دو دهه گذشته تعداد دختران و بانوان دانشجوی کشورمان بیش از 63% ظرفیت های دانشگاهی را به خود اختصاص داده اند می دانید که مثلا از ظرفیت 42 هزار نفری دانشجویی دانشگاه تهران نزدیک به 27 هزار نفر از بانوان و دختران کشورمان هستند حضرت استاد علی رغم تغییر جنسیتی دانشجویان طی دو دهه گذشته همچنان کمتر از 30% اساتید جذب شده دانشگاه را بانوان تشکیل می دهند همچنان هیچ بانوی تحصیل کرده ایرانی در دانشگاهی که بالغ بر 63% دانشجویانش بانوان هستند در راس معاونتهای دانشگاه و ریاست دانشکده ها قرار ندارد. حضرت استاد حضرتعالی برای حوزه های مختص بانوان معظم از حضرات آقایان استفاده می کنید حضرت استاد علی رغم گذشت بیش از دو دهه در تغییر اکثریت جنسیت دانشجویان هنوز به رسم تقسیم بندیهای دهه شصت حدود 65% ظرفیت خوابگاهی و رفاهی در اختیار دانشجویان آقا و کمتر از 35% در اختیار 65% درصد دانشجویان دانشگاه یعنی بانوان و دختران قرار داده می شود. حضرت استاد طی دو دهه گذشته هنوز هیچ درس و سرفصل و رشته ای بدلیل تغییر اکثریت جنسی دانشجوین در کشور و دانشگاه تهران تغییر و اصلاح نشده است یعنی که سازمان علمی کشور علی الظاهر معتقد است هیچ نسبتی بین جنسیت دانشجویان و رشته ها ، مباحث و دروس ارائه شده وجود ندارد. حضرت استاد بنابر آمار رسمی دستگاههای ذی ربط کشورمان بانوان ایران ناچار از تحمل مشغات بسیار محیطهای شغلی می باشند هنوز دختران و بانوان ایران اسلامی در محیطهای کاری دولتی ، شرکتی و خصوصی مورد سوء استفاده مالی و جنسی قرار می گیرند هنوز در قانون گذاری کشور هرگز به تأثیر گذاری قوانین در دست تصویب و نهاد خانواده ، مادر و بانوان توجه نمی شود حضرت استاد علی رغم گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی هنوز مردان هرزه گرد خیابانی که زنان را به فساد و فحشا ناچار می کنند بعنوان فاحشه شناسایی نشده و مورد مجازات قرار نمی گیرند هنوز هیچ رانند هرزه گردی بدلیل دعوت به فحشای بانوان در کنار خیابان مورد شماتت و مواخذه اجتماعی و حکومتی قرار نمی گیرد هنوز فحشا را در زنان ایران اسلامی تعریف می کنیم حضرت استاد وعده مهریه سنگین را مردان مسلمان ایران برای به کابین درآوردن زنان می دهند و قانون گذران ایران اسلامی حق شکایت و مطالبه حق را از زنان می گیرند حضرت استاد مردان مبتلا به دهها اعتیاد غیر انسان ساز در کنار خانواده و با حمایت زنان به حیات ادامه می دهند شاید روزی به معیارهای انسانی بازگشته و خانواده را ببینند اما زنان در اولین گرفتاری طرد و باید متحمل زندگی خیابانی باشند حضرت استاد در امروز ایران اسلامی آمار بانوان سرپرست خانواده سر به فلک میزند و همچنان مادرانی چنین غیرتمند در دادگاهها و مراکز مسئول مستحق توهین و تحقیر و نادیده شدن تلقی می شوند. حضرت استاد حداقل در روزهای آلوده و به شدت بیمار انتخاباتی همه از بیکاری غیر قابل تحمل می گویند که از سال 86 رشد یافته و از سال 89 گریبان کشور را به شدت می فشارد اما هرگز از بیکاری دائمی دختران و بانوان تحصیل کرده ایران را کسی نمی بیند حضرت استاد حمایت از مادران باردار را علی رالظاهر به منظور ترغیب به بارداری و گسترش خانواده تنظیم و تصویب کردند قانونی که در عمل و برساسا آمار رسمی مراکز مسئول به بیکاری بیش از پیش بانوان منجر گردید حضرت استاد امروزه شرط پرهیز از بارداری به شرایط استعماری و غیر انسانی سالهای قبل افزوده شده است حضرت استاد یکی از بزرگترین سالنهای تولید ایران خودرو که کاملا از نیروی کار بانوان بهره می گیرد به محض اطلاع از ازدواج عذر دختران را می خواهد لذا شرط اشتغال و ادامه کار در این بخش مجرد ماندن شاغلین است. حضرت استاد اگر روز برای مردان ایران اسلامی مقدر گردد که ایران را حداقل یک بار از نگاه دختران و بانوان مسلمان و مون ایران ببینند حتما می توانستیم شاهد شکل گیری دگرگونیهای فراوانی در روابط اجتماعی و قانون گذاری باشیم. حضرت استاد همچنان مشتاقم مستند به متن سند 2030 به مواردی که از حیث شکلی و صراحت کلام و یا جهت گیری محتوایی و معنایی در مغایرت با کرامت انسانی و شئونات دینی قرار می گیرند را در کلام حضرتعالی شاهد باشم تا این حقیر نیز گام به گام در تبعیت از استاد به تبین انحرافات مذکور و البته اشکال مدیریت و عبور از چنین موانع اخلاقی اقدام کنم.