به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی امروز در دیدار امام جمعه و جمعی از طلاب مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهر زهکلوت استان کرمان که در قم برگزار شد، به تشریح اهمیت توجه به دروس طلبگی و لزوم آشنایی بیشتر طلاب با قرآن کریم پرداخت و گفت: ایجاد یک مدرسه علمیه در نقطه ای دور افتاده، می تواند در آینده ثمرات زیادی داشته باشد و در گسترش معارف اسلامی در جامعه نقش مهمی ایفا کند.
وی افزود: مرحوم آیت الله حائری یزدی در حدود یکصد سال پیش با تاسیس حوزه علمیه قم، خدمت بزرگی به اسلام کرد؛ چرا که از آن زمان تاکنون مراجع و علمای بزرگی از این حوزه برخاسته اند که یکی از آنان حضرت امام راحل بودند که با تشکیل انقلاب اسلامی ایران موجب تحول بزرگی در عالم اسلام شدند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن توصیه طلاب به توجه بیشتر به درس و بحث خاطر نشان ساخت: باید از این فرصت مناسبی که در پیش رو دارید، نهایت استفاده را در جهت کسب علم و دانش اهل بیت(ع) نمایید و مطالعات خویش را افزایش دهید.
آیت الله فاضل لنکرانی گفت: هرچه زمان به پیش می رود نیاز به یک طلبه شیعه و درس خوانده بیشتر احساس می شود؛ کسی پیش خودش نگوید که من به تنهایی چه کاری می توانم برای پیشبرد اسلام انجام دهم، چرا که امام خمینی(ره) نشان دادند که به تنهایی هم می شود برای خدا قیام کرد و موجبات برکات زیادی شد.
این استاد حوزه علمیه توجه به قرآن کریم و معانی و تفسیر این کتاب گرانسنگ الهی را خواستار شد و تاکید کرد: طلاب و فضلای حوزه هرچه می توانند در جهت افزایش دانش قرآنی خویش بکوشند، چرا که با تلاوت و تدبر در قرآن کریم می شود جلوی بسیاری از انحرافات را گرفت.
وی افزود: باید یک طلبه وقتی سطح یک را به پایان می رساند حداقل یک بار تفسیر کل قرآن کریم را به خوبی مطالعه کرده باشد و تا حدی بر مباحث قرآنی مسلط باشد، چرا که دوای بسیاری از دردهای جامعه امروز ما با توجه به قرآن و معارف اهل بیت(ع) قابل حل می باشد.
*طلاب از اوقات عمر خویش نهایت استفاده را ببرند
آیت الله فاضل لنکرانی افزود: یک طلبه برای اینکه به موفقیت دست پیدا کند، باید از همه لحظات عمر خود استفاده نماید و تنها به برنامه های رسمی حوزه اکتفا نکند، بلکه خود نیز تلاش کند تا از اوقات عمر خویش به نحو احسن استفاده ببرد.
وی خاطر نشان ساخت: گاهی یک آیه قرآن کریم می تواند صدها شبهه و مسئله را به خوبی حل کند، اما به شرطی که یک طلبه دانش استفاده از این کتاب الهی را به خوبی آموخته باشد.
*سعادت دنیا و آخرت در گرو تمسک به قرآن و اهل بیت(ع)
این استاد حوزه علمیه قم همچنین افزود: حوزه های علمیه ما باید بیش از پیش به قرآن کریم توجه کنند و در هر مدرسه علمیه از همان سال اول آشنایی با قرآن و معارف قرآنی به طلاب آموزش داده شود، چرا که اگر یک طلبه در عمر طلبگی خود قرآن و تفسیر صحیح آن از طریق اهل بیت(ع) را بخواند و در زندگی به کار گیرد، دنیا و آخرت خویش را آباد کرده است.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با انتقاد از وهابیت که ادعای تمسک به قرآن کریم را دارند، تاکید کرد: وهابیت به دروغ می گویند ما طرفدار قرآن کریم هستیم؛ در کجای قرآن کریم و آموزه های الهی آمده است بچه خردسال و افراد بیگناه را به بهانه های واهی باید سر ببرید و جنایت کرد!.