به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از dhakatribune، بنیاد اسلامی بنگلادش برنامه ریزیهایی برای ایجاد مدارس اسلامی در پیش داشته و قصد دارد آموزش زبانهای اردو، عربی و فارسی به دانشپژوهان را در اولویت قرار دهد.
بخش تحقیقاتی این بنیاد هم اکنون پیش نویس درسها و برنامه تحصیلی را تهیه کرده است. برنامههای درسی در جلسهای که امروز برگزار میشود نهایی خواهند شد.
در حال حاضر دو نوع مدرسه در بنگلادش وجود دارند: یک دسته از آنها مدارس عالی با حمایت مالی دولتی هستند و دسته دوم را مدارس قومی تشکیل میدهند که به صورت خصوصی هستند و آموزشهای ارائه شده در این مدارس تحت نظارت دولت قرار ندارد.
بنیاد اسلامی بنگلادش یک نهاد مستقل تحت نظارت وزارت امور دینی در این کشور است که به منظور ترویج و تبلیغ ارزشها و آرمانهای اسلامی تاسیس شده است. در حال حاضر کلاسهای درسی این بنیاد از دوره اول تا پنجم ابتدایی هستند و بنیانگذاران مدارس امیدوارند در آینده کلاسهای آموزشی این مدارس را تا سطح تحصیلات تکیملی افزایش دهند.
شمیم محمد افجل مدیر اجرایی بنیاد اسلامی در این باره گفت: این موسسه قرار است «دار ارقام» نامیده شود. ما بیشتر روی آموزش زبان عربی تکیه داریم و آموزههای مذهبی را به زبان عربی آموزش میدهیم زیرا ترجمههای بنگالی انحرافاتی دارند.
عبدالحي بویان، مدیر بخش تحقیقات بنیاد اسلامی بنگلادش نیز گفت: در ابتدا کلاسها در مساجد تشکیل خواهند شد.
طبق برنامه های تحصیلی جدید ارائه شده دانش آموزان آموزش زبانهای اردو، عربی، فارسی، انگلیسی و همچنین دروس ریاضیات و غیره را یاد گرفته و ظرفیت آنها برای تفکر مستقل و تمرین هنجارهای دموکراتیک افزایش داده میشود. یادگیری زبان انگلیسی به عنوان یک زبان بین المللی و زبان اردو به عنوان یک ابزار برای کمک به تمرین دانش مذهبی در شبه قاره اعلام شدهاند.
نظر شما