به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، در دومین جلسه کارگروه مطالبات و منویات مقام معظم رهبری، حجت الاسلام قاسمی نیا معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان قم و رئیس کارگروه طی سخنانی موضوع رای اعتماد به کابینه دولت را مد نظر قرار داد و اظهار داشت: امیدواریم وزیران منتخب در سایه عمل به منویات و رهنمودهای ولایت فقیه بیش از پیش به موفقیت های روزافزون دست یابند.
وی افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سندی اصلی و محوری است و با وجود آن، نیازی به سند 2030 نبود که ماه ها وقت افراد را بگیرد و جامعه و برخی مدارس ما را درگیر خود کند.
رئیس کارگروه پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از آموزش و پرورش بسیج فرهنگیان استان خاطرنشان ساخت: بسیج فرهنگیان محور تشکیل کارگروه هاست و امیدواریم این جلسه یکی از بهترین کارگروه های راهبردی در استان باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمجتبی ملکی مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش نیز با اشاره به تاریخچه سخنان مقام معظم رهبری درباره آموزش و پرورش ابراز کرد: باید در این زمینه خیلی قویتر کار کرد و پیگیری ها نباید صرفا با سخنرانی و همایش و جلسه و نصب بنر باشد.
وی افزود: نفس کار فرهنگی کند است اما در صورت شکل گیری، فراگیر و تصاعدی خواهد بود و مطالبات مقام معظم رهبری حتما باید به برنامه و فرهنگ تبدیل شود.
سرهنگ شریفی رئیس شورای راهبردی سپاه استان قم نیز در این جلسه وضعیت برگزاری کارگروه های استانی و نیز چرخه امور مربوطه از ارائه طرح و راهبرد تا تبدیل به راهکار را تشریح کرد.
حجت الاسلام زارعی رضایی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان قم، سیدمحمد تقی حسینی مسئول دفتر جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه، روسای ادارات آموزش و پرورش ناجیه چهار و جعفریه، محمدرضا شکویان رئیس سازمان بسیج فرهنگیان قم، مدیران کانون های بسیج فرهنگیان اداره کل و نواحی آموزش و پرورش و مسئولانی از اداره کل و نواحی آموزش و پرورش استان قم و تعدادی از منتخبان بسیج فرهنگیان استان، از شرکت کنندگان در این جلسه بودند و پیشنهادت اجرایی تعدادی از حاضران، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
درابتدای جلسه کارگروه، ابراهیم دیال آبادی مسئول کانون بسیج فرهنگیان امام خمینی(ره) اداره کل آموزش و پرورش استان قم و دبیر جلسه، وصیتنامه شهید مدافع حرم، شهید محسن حججی را قرائت کرد.
به گفته شکوریان، جلسات شورای راهبردی آموزش و پرورش استان قم به ریاست مدیرکل و دبیری بسیج فرهنگیان استان برگزار می شود؛ این شورا 6 کارگروه در زیرمجموعه خود دارد که جلسات کارگروه ها به فراخور موضوع با ریاست یکی از مسئولان آموزش و پرورش برگزار می گردد.