به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آقای محمدتقی جلیلی صفت دبیر همایش فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران، گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خطاب به مبلغان دینی فرمودند: «در تبلیغ دین، باید زبان زمان را شناخت؛ با زبان ها و لهجه های مهجور، به ارائه پیام وحی نپرداخت؛ با خطوط و اشکال نامأنوس، تمنای تأثیرگذاری در خلق نداشت؛ تبلیغ دین را ارتباط و گفت و شنود مبلّغ و پیام گیرندگان دانست و در هر ارتباط، انس با زبان و ابزار را شرط اول مفاهمه و ارتباط دانست.» از این رو برای یک حضور موفق و اثرگذار در فضای مجازی، باید به زبان این فضا سخن گفت.
جلیلی صفت بیان داشت: باید باورها و معارف دین از متون دینی استخراج و به زبان مخاطب امروز و در قالب های نو آفرینشی دوباره یابند و از ابزار و امکانات نوین برای اشاعه و گسترش آنها استفاده نمود. در این میان نقش طلاب به عنوان پرچمدار رسالت ترویج و توسعه دین در جامعه و ارائه الگوهای مناسب برای جامعه دینی، پررنگ و برجسته خواهد بود. همچنین، بانوان طلبه به عنوان فرهیختگان و قشری اثرگذار در جامعه، نقش قابل توجهی در تولید، بازآفرینی و انتشار محتوای فاخر دینی در فضای مجازی که اکنون حقیقتی در زندگی امروز است، میتوانند داشته باشند.
وی ادامه داد: در این راستا مرکز فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران، با هدف کمک به تحقق این موضوع و ایجاد زمینه مناسب برای تولید آثار موفق و شکوفایی و شناسایی استعدادهای برتر و طلاب هنرمند، دومین همایش فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران را با موضوع «بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی» برگزار می کند.
دبیر همایش فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران اضافه کرد: در این همایش علاوه بر تقدیر از فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران، برنامه های دیگری مانند: سخنرانی شخصیت های برجسته و ارائه متخصصین حوزه فضای مجازی، نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی تخصصی نیز برگزار خواهد شد.