به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، دکتر سیدعلی طائی زاده ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه استان قم با اعلام این خبر اظهارداشت: اهمیت فضای مجازی بر هیچکس پوشیده نیست و امروزه علاوه بر نهادهای کشوری، مراجع عظام نیز به حضور طلاب و فرهنگسازی در فضای مجازی تاکید دارند و باید به صورت عملیاتی، برنامهریزی صورت گیرد تا طلاب و روحانیون نیز به صورت موثر و مناسب در این فضا به تولید محتوای دینی بپردازند.
وی افزود: دومین همایش فعالان فضای مجازی حوزههای علمیه خواهران با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تولید آثار موفق دینی در فضای مجازی و شکوفایی و شناسایی استعدادهای برتر و طلاب هنرمند در روز دوشنبه و سهشنبه ۲۷ و ۲۸ شهرویور ماه با حضور بیش از 300 نفر از طلاب و استادان خواهر در مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار میشود.
این محقق و پژوهشگر حوزه فناوری اطلاعات ادامه داد: در این همایش علاوه بر تقدیر از فعالان فضای مجازی حوزههای علمیه خواهران، برنامههای دیگری مانند: سخنرانی شخصیتهای برجسته، نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی تخصصی فضای مجازی برگزار خواهد شد.
طائیزاده با بیان اینکه اولویت اول حوزههای علمیه خواهران در فضای مجازی، فعالیت در شبکههای اجتماعی اختصاصی است تصریح کرد: برنامه بلند مدت حوزههای علمیه خواهران در فضای مجازی، فراهم کردن یک بستر پاک و امن برای فعالیت خواهران طلبه است زیرا تاثیرگذاری زمانی محقق میشود که فضای مجازی پاک باشد و به همین منظور نیز سامانه کوثرنت و کوثربلاگ طراحی و تولید شده است.
وی با بیان اینکه سامانه کوثرنت و کوثربلاگ بزرگترین اجتماع دینی طلاب در فضای مجازی است، افزود: بومی بودن، فضای امن و نجیب و همچنین عدم وجود مطالب و تبلیغات زرد و بیمحتوا موجب تمایز سامانه کوثرنت و کوثربلاگ نسبت به دیگر شبکههای اجتماعی است.
طائیزاده با اشاره به اهمیت حضور طلاب در فضای مجازی بیان کرد: اهمیت فضای مجازی بر هیچکس پوشیده نیست و امروزه علاوه بر نهادهای کشوری، مراجع عظام نیز به حضور طلاب و فرهنگسازی در فضای مجازی تاکید دارند و باید به صورت عملیاتی، برنامهریزی صورت گیرد تا طلاب و روحانیون نیز در این فضای به تولید محتوای دینی بپردازند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران به ظرفیت عظیم حوزههای علمیه خواهران در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در سامانه کوثرنت بیش از 80 هزار و در سامانه کوثربلاگ بیش از 8 هزار خواهر طلبه در حال فعالیت و تولید محتوای دینی هستند و این گواهی، بر بسترسازی مناسب حوزههای علمیه خواهران در عرصه فضای مجازی است.
وی با اشاره به اینکه فقط طلاب حوزههای علمیه خواهران میتوانند در سامانه کوثرنت و کوثربلاگ فعالیت نمایند اظهار کرد: امیدواریم در آینده، امکان حضور تمام بانوان را در سامانه کوثربلاگ فراهم نمائیم تا بانوان جامعه بتوانند در محیطی سالم به اشتراکگذاری نظرات خود در مسائل مختلف به ویژه مسائل مربوط به بانوان، خانواده و سبک زندگی اسلامی بپردازند.
طائیزاده با تاکید بر مشخص شدن هویت طلاب در فضای مجازی گفت: هویت طلاب در فضای مجازی باید بهگونهای باشد که طلاب در فضای مجازی به عنوان مرجع مسائل دینی شناخته شوند و ما نیز باید بستر مناسبی برای این هویت فراهم کنیم.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: مهارتافزایی طلاب در فضای مجازی از دیگری مواردی است که باید به آن توجه شود تا طلاب بتوانند از تخصص و حرفه خود در فضای مجازی استفاده کنند.
وی افزود: از محورهایی که در این همایش به دنبال آن هستیم مشخص کردن شاخصهای زن مسلمان است تا در خصوص شاخصههای زن مسلمان در فضای مجازی همگرایی بوجود آید و مشخص گردد فعالیت یک زن مسلمان در چه زمینههایی باید اولویت دارد، لذا باید کارکردها و اولویتهای زنان مسلمان در فضای مجازی معین شود.
طائیزاده در پایان از راهانداری موتور جستجوی امین خبر داد و گفت: موتور جستجوی امین یک سامانه پرسش و پاسخ در حوزه علوم اسلامی و انسانی میباشد که در دومین همایش فعالان فضای مجازی افتتاح میشود.
انتهای پیام 313/17