به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، علی طائی زاده امرو در دومین همایش فعالان فضای مجازی که در سالن همایشهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در قم برگزار شد با اشاره به اهداف حوزه علمیه خواهران از برگزاری این همایش گفت: اعلام ضع موجود و ایجاد بسترهای لازم برای رسیدن به اهداف از مهمترین اهداف این همایش است.
وی افزود: از جمله مسایلی که در سال گذشته به آن دست پیدا کردیم بحث بسترسازی بومی برای تبلیغات در فضای مجازی همچنین اجماع سازی و همگرایی بود؛ سال 89 نزدیک به 700 نفر در سامانه کوثر وبلاگ نویس حضور داشتند و امروز به بیش از 8 هزار نفر رسیده است که نشان دهنده جهشی فوق العاده است.
وی بابیان ویژگیهای دومین همایش فعالان فضای مجازی گفت: بیش از 750 اثر در بخشهای گوناگون به دبیرخانه همایش رسیده است که مهمترین اثر این همایش نیز ایجاد رابطه و شبکهسازی بین فعالان فضای مجازی در بین خواهران طلبه است.
مدیر مرکز فناوری اطلاعات حوزه علمیه خواهران یادآورشد: اثرگذاری خواهران مبلغ دارای فکرهای خوب و نو در فضای مجازی در این فضای مسموم از مهمترین اهداف ما است.
وی از حضور 100هزار طلبه خواهر در کشور خبرداد و گفت: با شبکهسازی و حضور جمعی میتوانند تأثیر بسزایی در این فضا داشته باشند چراکه حضور تشکلی میتواند همراه با احیای سنتهای اسلامی باشد.
طائی زاده خاطرنشان کرد: اگر حضور خواهران در شبکههای مجازی الگو گرفته از شبکهسازیهای غربی باشد میتواند موجبات برخی آسیبهای فرهنگی باشد که باید از این خطر پرهیز کرد.
رئیس فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران گفت:فعالیت درزمینهٔ تبلیغ سبک زندگی اسلامی و تهدیدهای بنیانهای خانواده نیز باید در زمره فعالیتهای خواهران طلبه ایجاد شود که از یک شبکه اجتماعی آغاز میشود اما میتواند بهصورت حضوری نیز در آینده کاربردی شود.
وی با انتقاد از عدم وجود پیامرسانهای داخلی تصریح کرد: سامانه کوثر نت پیشتاز شبکههای اجتماعی در کشور است که بیشترین امکانات را درزمینهٔ خدمات اینترنتی در کشور شامل میشود که میتواند الگویی برای سایر پیامرسانهای بومی داشته باشد.
طائی زاده با تأکید بر برخی ویژگیهای سامانه کوثر ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگیهای این سامانه ایجاد حلقههای دوستی بر اساس و اشتراکات علمی ، پژوهشی و جغرافیایی است که در سایر نرمافزارها و شبکههای اجتماعی مشاهده نمیشود.
حوزه/ مدیر مرکز فناوری اطلاعات حوزه علمیه خواهران گفت: بیش از ۷۵۰ اثر در بخشهای گوناگون به دبیرخانه همایش رسیده است که مهمترین اثر این همایش نیز ایجاد رابطه و شبکهسازی بین فعالان فضای مجازی در بین خواهران طلبه است.
اخبار مرتبط
-
نشست مدیران مدارس علمیه خواهران آذربایجان شرقی برگزار می شود
حوزه/ نشست مدیران و معاونان پژوهشی مدارس علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی در آستانه آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در تبریز برگزار می شود.
-
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین مطرح کرد:
پاسخ به شبهات و تحلیل دقیق مسائل سیاسی؛ دو وظیفه مهم حوزویان
حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین با تاکید بر ضرورت پاسخگویی به شبهات، تصریح کرد: در کنار درس و بحث روزمره، آشنایی با مسایل سیاسی روز نیز باید مد نظر…
-
تصاویر/ آغاز سال تحصیلی مدارس علمیه خواهران استان یزد
عکس: زهرا صبوحی
-
تحقق پیشرفتهای حوزه خواهران در فضای مجازی با تلاش خواهران طلبه
حوزه/رئیس مرکز فناوری اطلاعات حوزههای علمیه خواهران گفت: امید است طرح سفیران کوثرنت بتواند گام کوچکی برای آشنایی بیشتر طلاب با ضرورت حضور و مهارتهای…
-
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد خبر داد:
آمار بانوان طلبه یزدی به ۳ هزار و ۴۰۰ نفر رسید
حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد از آپذیرش حدود هزار طلبه در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: آمار بانوان در حال تحصیل استان با وجود تعداد فارغ…
-
حجت الاسلام والمسلمین راشد یزدی:
تسلط به دو زبان زنده دنیا نیاز امروز حوزویان است/ حوزه های خواهران مجتهده پرور باشند
حجت الاسلام والمسلمین راشدیزدی با تاکید بر ضرورت تربیت بانوان مجتهده در حوزه های خواهران، گفت: حوزویان باید حداقل زبان عربی و انگلیسی را بیاموزند تا از…
-
با شرکت در کارگاه آموزشی؛
بانوان طلبه با شبهات محرم آشنا شدند
حوزه/ کارگاه آموزشی پاسخ به شبهات محرم، در مدرسه علمیه خواهران شهرستان آبدانان استان ایلام برگزار شد.
-
مدیر حوزه های علمیه خواهران:
بیشترین یارگیری دشمنان از طریق فضای مجازی انجام شد/تحصیل ۹۵ هزار بانوی طلبه در کشور
حوزه/ مدیر حوزه های علمیه گفت: این مرکز ۱۰۰ هزار فارغ التحصیل دارد و ۷۵ هزار نفر نیز در حوزه علمیه خواهران فعالیت دارند؛ ۱۵ هزار طلبه در جامعه الازهرا…
-
طلاب خواهر فعال فضای مجازی تجلیل شدند
حوزه/ مراسم تجلیل از برترینهای تبلیغ فضای مجازی حوزه علمیه خواهران در خلال برگزاری دومین همایش فضای مجازی حوزه علمیه خواهران برگزار شد.
-
عضو شورای عالی فضای مجازی:
اثرگذاری اندیشه اسلامی با شبکه سازی اندیشه اسلامی ایجاد خواهد شد
حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین عاملی بیان کرد: اگر اندیشه اسلامی شبکهای شود و اطلاعات خود را تبدیل به داده کند، میتوان در فضای امروز جهانی اثرگذاری داشت.
-
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه خواهران:
حفظ وحدت و یگانگی جامعه از رسالتهای مهم حوزههای علمیه است
حوزه/ حجتالاسلام والمسلمین اسکندری گفت: روحانیت باید الگوی شجاعت، دشمنستیزی و ظلمستیزی در جامعه باشد. حفظ وحدت و یگانگی جامعه از رسالتهای مهم حوزههای…
-
ارسال۷۵۰ اثردومین همایش فعالان فضای مجازی حوزه خواهران
حوزه/ مدیر مرکز فناوری اطلاعات حوزه علمیه خواهران گفت: بیش از ۷۵۰ اثر در بخشهای گوناگون به دبیرخانه همایش رسیده است که مهمترین اثر این همایش نیز ایجاد…
-
معاون مرکز ملی فضای مجازی:
امروزه تلگرام دارای ۴۰ میلیون کاربر در ایران است
حوزه/ معاون مرکز ملی فضای مجازی کشور بر لزوم توجه خاص به مقوله رشد توجه عمومی به شبکه های مجازی از جمله تلگرام که دارای ۴۰ میلیون کاربر در ایران است تاکید…
نظر شما