پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
 اگر مجاهدت علما نبود اثری از دین و دین باوری در جامعه دیده نمی شد/ ۴ دلیل برگزاری یادواره های شهدا

حوزه/ عضو شورای عالی حوزه به کارکرد روحانیت در جامعه اسلامی اشاره کرد و با بیان این که علما و روحانیت در طول تاریخ با همه توان از دین دفاع و حراست کردند، گفت: اگر امروز این همه آثار فقهی، تفسیری، کلامی و تاریخی علما و فقهای دین نبود، اثری از دین و دین باوری در جامعه دیده نمی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از مازندران، آیت الله حسینی بوشهری، عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری، امروز در یادواره شهدای روحانی مازندران به دلایل برگزاری یادواره های شهدا در کشور اشاره کرد و با بیان این که باید متخلق به اخلاق الهی شویم و اخلاق الهی در تکریم شهیدان است، گفت: اگر می خواهیم متخلق به سیره و اخلاق پیامبر باشیم همان طور که پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمودند اگر کسی در راه خدا به شهادت رسیده باشد بالاتر از آن خوبی وجود ندارد ما نیز باید از شهیدان و مقام والای آنها تکریم و تجلیل کنیم.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه امروز را دومین دلیل برگزاری یادواره های شهدا دانست و تصریح کرد: باید فرهنگ ایثار و شهادت به نسلی که جنگ را از نزدیک ندیدند منتقل شود.

آیت الله حسینی بوشهری، بهره مندی از روحیه مقاومت، آمادگی و شهادت طلبی را سومین دلیل برگزاری یادواره های شهدا در جامعه عنوان کرد و گفت: امروز ما نیاز داریم با بهره گیری از این ارزش ها همچنان در میدان حاضر باشیم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که بیداری از خواب غفلت را چهارمین دلیل برگزاری یادواره های شهدا اعلام کرد و گفت: عده ای تصور می کنند همه چیز تمام شده و نیازی به آمادگی و تجدید قوا نیست، این در حالی است که امروز ما نیاز داریم فضای جامعه را نسبت به تهدیدات و توطئه های دشمنان توجه و هشدار دهیم.

معون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با تأکید براین که ملت باید دوست و دشمن را بشناسند، خاطرنشان کرد: امروز دشمنان و بدخواهان اسلام و انقلاب برای مقابله با ایران اسلامی در جهان تبلیغ شیعه هراسی، اسلامی هراسی و ایران هراسی می کنند.

وی همچنین به کارکرد روحانیت در جامعه اسلامی اشاره کرد و با بیان این که علما و  روحانیت در طول تاریخ با همه توان از دین دفاع و حراست کردند، گفت: اگر امروز این همه آثار فقهی، تفسیری، کلامی و تاریخی علما و فقهای دین نبود، اثری از دین و دین باوری در جامعه دیده نمی شد.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که حوزه های علمیه پرورش دهنده حافظان دین و پیام رسانان وحی الهی در جامعه هستند، افزود: روحانیت در همه عرصه ها مدافع دین بوده و هیچ گاه در این مسیر کوتاهی نکرده است.

وی با اشاره به این که روحانیت در دفاع مقدس تنها برای وعظ و خطابه به جبهه های حق علیه باطل اعزام نشدند، افزود: بسیاری از طلاب و روحانیان لباس رزم بر تن کردند ودر کنار بیان مسائل شرعی و دینی به مبارزه با دشمن پرداختند.

عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری با بیان این که یک عالم تأثیرگذار از 70 هزار عابد برتر است، تصریح کرد: عالمان دین بدعت ستیز هستند و در برابر خرافات می ایستند و از دین دفاع می کنند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه در بخش پایانی سخنان خود به ویژگی شهیدان اشاره کرد و با بیان این که تکلیف باوری نخستین ویژگی و شاخص شهیدان بوده است، گفت: انسان باید تکلیف و وظیفه را بشناسد و براسای وظیفه عمل کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha