به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین حجت الاسلام والمسلمین علی اسلامی، ظهر امروز در جمع جوانان منتخب شهرستان قزوین که در دفتر امام جمعه برگزار شد، به موضوع قدرشناسی و شکر گزاری از خدای متعال در زندگی انسان اشاره وگفت: امام زین العابدین(ع) به خداوند متعال عرضه می دارد که به تو پناه می برم از اینکه قدرشناسی و شکر نسبت به کسانی که به ما احسانی داشته، ترک کنم.
وی افزود: در فرهنگ اسلامی، شکر از جمله صفات حضرت حق است و خداوند متعال در قرآن کریم خود را شاکر و شکور معرفی می فرماید وبا این مفهوم که در برابر نیکی ها، اعمال شایسته و اندیشه های نورانی بندگان خود به خوبی پاداش می دهد .
وی ادامه داد: انسان مؤمن اگر در برابر خداوند متعال در وضعیت بسیار مطلوبی قرار بگیرد شاکر می شود و اگر باز هم ارتقا پیدا کند به مقام شکور می رسد، چون صفت شکر، به زیرساخت ها و مبانی بسیار روانی و روحانی نیاز دارد تا کسی به مقام شکور برسد، به همین دلیل خداوند فرموده است: «و قلیل من عبادى الشکور؛ و از بندگان من اندکی شکرگزارند.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شکرگزاری در برابر خداوند متعال امری فطری در انسان است و هر کسی به عقل خالص و فطرت خود رجوع کند، این صفت را در خود می یابد.
امام جمعه شهرستان تاکستان بیان داشت: بدون شک خداوند در برابر نعمت هایی که به ما می بخشد، نیازی به شکر ما ندارد، و اگر به شکرگزاری دستور داده، برای باز افزایی آن نعمت هاست.
حجت الاسلام والمسلمین اسلامی بیان داشت: شکرگزاری به درگاه خدای متعال ، یعنی اینکه درست بیندیشیم که هر نعمتی برای چه هدفی به ما داده شده است و آن را در مورد خودش به کار گیریم که اگر چنین نکنیم، کفران نعمت کرده ایم.
وی اظهار کرد: بیشتر اوقات فقط در گرفتاری ها به سوی خدا می رویم و با عجز و گریه و زاری از خداوند میخواهیم که زندگی ما رو روبراه نماید .
عضو شورای حوزه علمیه قزوین بیان داشت: شکرگزاری از نعمت های خداوند استرس های زندگی روزمره انسانها را از میان برده و چنان آرامشی رو به انسان می دهد که با هیچ چیزی قابل قیاس نیست.
استاد حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: یکی از راههای تقویت حس شکرگزاری، توجه به نعمتهای الهی است، نعمتهای که او به ما ارزانی داشته که اگر بخواهیم شماره کنیم هرگز نمیتوانیم.
وی اظهار کرد: سپاسگزاری، انسان را به مقام دوستی و محبت رسانده و از عذاب دنیا و آخرت نجات می دهد،چرا که خداوند متعال هرگز انسان را مادامی که سپاسگزار نعمت های او بوده و به او ایمان داشته باشد؛ در معرض عذاب قرار نمی دهد.