شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷
نگرانی اسقف های کاتولیک نیجریه از کاهش نفوذ مسیحیت

حوزه/ برخی از اسقف های کاتولیک این کشور از کاهش نفوذ کلیسای کاتولیک در عرصه عمومی، به نفع اسلام گله مندند و این رشد اسلام را نتیجه سرمایه گذاری کشورهای اسلامی در غرب می دانند در حالی که یک تحلیلگر کانادایی عقب نشینی اسقف ها را عامل این مسئله می داند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، در کشور نیجریه به عنوان پرجمعیت ترین کشور آفریقا، مسیحیان و مسلمانان تقریبا به صورت مساوی ترکیب جمعیتی را تشکیل می دهند این در حالیست که برخی از اسقف های کاتولیک این کشور از کاهش نفوذ کلیسای کاتولیک در عرصه عمومی، به نفع اسلام گله مندند.

اسقف متیو کوکا، اسقف شهر سوکوتو، در شمال شرقی نیجریه در این باره اذعان کرد : به عنوان یک اسقف کاتولیک، من به وضوح می‌بینم که نفوذ ما در فضای عمومی به تدریج کاهش می یابد.

وی این کلمات را در حالی بیان نمود که در این کشور حدود 50٪ مسیحی ( حدود 20 ٪ از انها کاتولیک هستند) و 50٪ مسلمانان ها را تشکیل می دهند.

علاوه بر این اسقف ها به طور مرتب شکنندگی مسیحیان، به ویژه کاتولیک ها را محکوم می کنند و هرچند آنها عامل نفوذ زیاد مسلمانان را در سرمایه گذاری کشور های اسلامی و عدم حمایت غرب از مسیحیان در کشور نیجریه می دانند، اما، روت مارشال، تحلیل گر کانادایی صاحب نظر در علوم سیاسی، که متخصص در ادیان نیجریه است، می گوید درست است که کشور های اسلامی در نیجریه سرمایه گذاری می کنند، اما یکی از عوامل کاهش نفوذ مسیحیت عقب نشینی اسقف های نیجریه در برابر اسلام می باشد.

وی ادامه داد: از سال  1980، با توجه به مشکل جدیدی به نام بوکوحرام ، نوعی رادیکالیسم در بخش کوچکی از مسلمانان به وجود آمد، اما باعث کاهش نفوذ انها نشد؛ چرا که اکثریت قریب به اتفاق مسلمان ها معتدل هستند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha