به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین جزائی صبح امروز در همایش صیانت از نهاد مقدس روحانیت که در سالن همایش مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد، اظهار داشت: اگر نیم نگاهی به تاریخ هزارساله حوزه های علمیه بیاندازیم، گذشته ای نورانی متشکل از دانش و فرزانگی، قداست و طهارت روح و مردم خواهی، زهد، پارسایی و ده ها خصلت پاک و ناب دیده می شود.
وی ابراز داشت: بدون شک این پشتوانه عظیم و اعتماد بی بدیل دست مایه و موتور محرک انقلاب اسلامی ایران بوده است؛ قم که حوزه آن در پنجاه سالگی تأسیس مولد تئوری حکومت اسلامی بر پایه آموزه های وحیانی به رهبری روحانیت و در رأس آن فرزند راستینش حضرت امام راحل گریده، محصولی چنین پیشینه ای است.
دادستان ویژه روحانیت استان قم خاطرنشان ساخت: بنیانگذار جمهوری اسلامی از واپسین روزهای تشکیل حکومت اسلامی مکررا تمام دست اندرکاران حوزه و روحانیت را به صیانت از این قشر مقدس توصیه و در این راستا دستور به تأسیس تشکیلات قضایی صادر نمودند و در ادامه رهبری معظم انقلاب اسلامی که خود تأکید ویژه ای بر أمر صیانت دارند، در ماده یک آیین نامه ابلاغی از سوی معظم له، هدف اساسی تشکیل دادسراها و دادگاه های ویژه روحانیت را صیانت از حوزه و جلوگیری از ورود افراد مشکل دار تصریح نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین جزائی تصریح کرد: حوزه قضائیی دادسرای ویژه روحانیت قم با وجود بیش از 120 مدرسه علمیه و مرکز تخصصی و بالغ بر 105 هزار طلبه رسمی در هریک از سال های 95 و 96 بالغ بر 30 درصد پرونده های ورودی دادسرا به واحد صلح و سازش ارجاع گردیده که قریب به 80 درصد آنان همراه با صلح و سازش بوده است.
وی بیان داشت: صیانت از این همه افتخار، به عهده تمام دست اندراکاران حوزه بوده و به رسالت امروز روحانیت در برابر میراث رنج و جهاد به دست آمده، می افزاید.
دادستان ویژه روحانیت استان قم در پایان اظهار داشت: این دادسرا در امتداد این هدف متعالی، دست تعامل به سوی همه نهادهای حوزوی گشوده و آمادگی همه جانبه خود را برای نیل به این هدف ارزشمند اعلام می نماید.
نظر شما