جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
​اسلام هراسی و عدم مدارای دینی در اتریش رشد بی رویه نشان می دهد

حوزه/در حالی که با روی کار آمدن دولت راست افراطی و اسلام هراس در اتریش مسلمانان مانند گذشته احساس امنیت ندارند، مساجد در سکوت فرو رفته و مهاجران و پناهندگان از ترس برای اقامه نماز به مساجد مراجعه نمی کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از NPR، عدم مدارای مذهبی در کشور اتریش به شدت رو به افزایش است و مسلمانان دیگر همانند گذشته در این کشور جایگاه امنی نمی یابند.

در کشور اروپایی اتریش 300 مسجد و چندین نمازخانه وجود دارد که 700 هزار مسلمان ساکن این کشور از گذشته دور و سال ها قبل به این مراکز مذهبی مراجعه می کردند. بعضی از مساجد همچون مرکز اسلامی وین حتی مناره نیز دارند اما این روزها این مساجد در سکوت وحشتناکی به سر می برند و هیچ صدایی از این مساجد به گوش نمی رسد زیرا مسلمانان دیگر احساس امنیت و آرامش گذشته را ندارند.

پناهجویان از مساجد دوری می کنند

عمر الراوی یک نماینده مسلمان در وین و از نمازگزاران مسجد شورا می گوید: این روزها پناهجویان حتی جرات وارد شدن به مساجد را هم ندارند. آن ها از ترس اینکه انگ افراط گرایی به آن ها زده شود تا زمانی که وضعیت پناهندگی شان تایید نشود حتی برای نماز خواندن به مساجد هم مراجعه نمی کنند.

گفتنی است عدم امنیت مسلمانان در اتریش تاحد زیادی مربوط به روی کار آمدن دولت جدید در 18 دسامبر است. یک حزب راست افراطی نژادپرست که ریشه هایی از حزب نازی را داشته و جبهه هولناک و محکمی علیه مسلمانان ایجاد کرده است. این حزب جدید حتی پیش از انتخابش نیز با سوءاستفاده از ترس و نگرانی های مردم از حملات تروریستی موفق به سرکوب مسلمانان و کسب آرای مردم شد.

کلارا امینه سخنگوی جامعه اسلامی اتریش می گوید: این فاکتورها دست اندرکار «بیگانه» جلوه دادن مسلمانان در میان مردم هستند. و مسلمانان را تهدیدی برای زندگی مردم اتریش وانمود می کنند.

لازم به ذکر است در ماه های اخیر قانون منع پوشیه در اتریش به تصویب رسید. چند سال پیش از آن نیز موسسات اسلامی از دریافت کمک های مالی خارجی منع شدند. این درحالی است که هیچ موسسه مسیحی یا یهودی چنین محدودیت هایی را ندارد.

فرید حافظ یک نویسنده اتریشی و محقق در جامعه شناسی و علوم سیاسی در دانشگاه سالزبورگ نیز پیش بینی کرده که وضعیت زندگی مسلمانان از آخرین باری که چنین دولتی در سال های 2000-2005 روی کار آمد نیز وخیم تر شود.

وی افزود: این حزب افراطی قبلا یهودیان را می کوبید و حالا آن ها هدف شان را از یهودیان به مسلمانان تغییر داده اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha