به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام محمد محبی صبح امروز در جمع طلاب مرکز تخصصی کلام حوزه علمیه قزوین به اهمیت انس با خدای متعال اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترين راه های ايجاد مداومت در ياد خدا اين است كه انسان فرصت هايی میان خود و خدايش ايجاد كند و لذا اگر شما در زندگی پيامبران و اولياء الهی مخصوصا پيامبر اسلام (ص) دقت كنيد، می بينيد اين فرصت ها را ايجاد كرده بودند و"غار حرا" نمونه بسيار خوبی از اين نوع ارتباط مقدس و نورانی است.
وی افزود: يكی ديگر از لوازم ارتباط زياد خداوند متعال دوری از شيرينی ها و ترشی هاست که به معنای ترك شكم چرانی و كنترل ذائقه است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور قزوین ادامه داد: خداوند متعال در قرآن مجید می فرماید: ای كسانی كه ايمان آورده ايد، مواظب باشيد اموال و اولاد و مظاهر ديگر دنيوی از قبيل پست و مقام و كار و درس، شما را از ياد خدا باز ندارد، زيرا هر كس كه چنين شود دچار خسران بزرگی شده است.
حجت الاسلام محبی خاطرنشان کرد: روح الهی كه در انسان دميده شده اصل سرمايه بشر است که با حب دنيا و دلبسته شدن به آن از دست می رود و البته ممكن است اشخاصی به قله های بلند معنويت و معرفت رسيده اند و در عين حال از نعمت مال و منال و ثروت هم برخوردار باشند.
استاد حوزه علمیه قزوین به مسئله مرگ اشاره کرد و گفت: مرگ یک حقیقت غیرقابل انکار است و هر نفسی طعم آن را خواهد چشید و مرگ را هر روز میبینیم و دربارهاش میشنویم؛ ولی باید یادمان باشد که یک روزی هم به سراغ خود ما خواهد آمد و همیشه برای همسایه نیست! پس چه بهتر که همیشه با یاد مرگ باشیم تا وقتی که زمان رفتنمان رسید، دست و پایمان را گم نکنیم.
حجت الاسلام والمسلمین محبی بیان داشت: اهیت یاد مرگ آن است که در عین حالی که دارید زندگی میکنید و از آن لذت میبرید، به یاد داشته باشید که این زندگی دنیوی مقدمهای است برای زندگی جاوید شما در آخرت است .
نظر شما