به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام حسام افروز سه شنبه شب در جمع مدیران مجتمعهای طلاب در شهرک پردیسان قم ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) گفت: مرکز خدمات تمام تلاش خود را برای خدمترسانی به سربازان حضرت ولیعصر(عج) انجام میدهد ولی برای انجام خدمت صادقانه نیازمند همکاری طلاب عزیز هستیم.
وی گفت: تا چند سال گذشته رویکرد جهانی در مورد سلامت، درمان محور بوده است ولی امروزه این رویکرد منسوخ شده و به سمت پیشگیری تغییر کرده است.
معاون سلامت و امور بیمههای مرکز خدمات با بیان اینکه رویکرد مرکز خدمات در بخش سلامت تقدم پیشگیری بر درمان است گفت: برگزاری دورههای آموزشی بهداشت و سلامت ویژه حوزویان و خانواده آنان یکی از مهمترین گامهای مرکز خدمات برای دستیابی به اهداف این رویکرد مهم و مورد تأکید است.
وی گفت: با توجه با تفاهمنامهای که با وزارت بهداشت بسته شده و با همکاری آنها بیماریهای شاخص بر اساس مناطق مختلف کشور احصا شده است و همچنین با بررسی اسناد پزشکی که طلاب به بیمه تکمیلی ارائه میکنند نوع بیماریهایی که بیشتر در بین طلاب و خانوادهها در استانهای مختلف کشور شایع است مشخص شده است و بر اساس این اطلاعات اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی کردهایم.
حجت الاسلام حسام افروز به طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود اشاره کرد و گفت: امسال برای پنجمین سال پیاپی این طرح اجرا میشود و بر اساس این طرح طلاب قبل از ورود به حوزه مورد سنجش سلامت قرار گرفته و از وضعیت سلامت جسمی و روحی آنها آگاه میشویم و برای آنها پرونده سلامت تشکیل میدهیم.
وی گفت: در پورتال مرکز خدمات بخشی به نام مجله سلامت راه اندازی شده است که هفته به هفته به روز شده و بر اساس سنجش نیازها اطلاعات پزشکی و سلامت در آن بارگذاری میشود.
معاون سلامت و امور بیمههای مرکز خدمات گفت: ما درصدد هستیم کارگاه آموزشی بهداشت و سلامت را ویژه خانوادهها در مجتمعهای طلاب برگزار کنیم و کارشناسان بهداشت و سلامت و تغذیه با حضور در این کارگاهها، دورههایی را برای آموزش خانوادهها برگزار کنند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری این دورهها تأکید کرد: با یک تغییر نگرش نسبت به تغذیه و یا برگزاری یک دوره آموزشی دهان و دندان ویژه فرزندان میتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد.
همچنین در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین زهرایی رئیس اداره آموزش و ارتقای سلامت مرکز خدمات در گزارشی به تبیین اهداف برگزاری کارگاههای آموزشی بهداشت و سلامت و همچنین تعداد کارگاههای برگزار شده در کشور پرداخت.
وی گفت: جامعه هدف مرکز خدمات خانوادهها و سپس طلاب و روحانیون سراسر کشور هستند و این آموزشها در قالب کلاس مشاوره و کارگاه آموزشی بهداشت ارائه میشود.
رئیس اداره آموزش و ارتقای سلامت مرکز خدمات گفت: مرکز مشاوره تلفنی سلامت، مجله الکترونیک سلامت، برگزاری مسابقات ویژه خانوادهها و فرزندان، رسانههای آموزشی، نرمافزارهای کاربردی اندرویدی، برگزاری نمایشگاه دائمی یا مناسبتی و ... از جمله برنامههای این اداره هستند.
در پایان این جلسه، مدیران مجتمعهای طلاب شهرک پردیسان سؤالات و پیشنهادهای خود را در مورد فعالیتهای مرکز خدمات در بخش سلامت مطرح کردند و سپس معاون سلامت و امور بیمههای مرکز خدمات به این سؤالات پاسخ داد.
همچنین در این جلسه مقرر شد کارگروهی از نمایندگان مدیران مجتمعهای طلاب پردیسان و مرکز خدمات با هدف برنامهریزی برای برگزاری کارگاههای آموزشی سلامت و بهداشت در این شهرک تشکیل شود.
انتهای پیام/313/30