یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
سیاستمدار انگلیسی از اسلام هراسی تعمدی در رسانه های خبری انتقاد کرد

حوزه/سیده وارسی در مجلس اعیان انگلستان طی ارائه مدارکی به کمیته امور داخلی مجلس عوام، در سخنانی با انتقاد از گسترش اسلام هراسی در رسانه های خبری، آن را به یک مسمومیت روزانه مشابه دانست.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از دیلی صباح، سیاستمدار مسلمان انگلیسی نسبت به افزایش اسلام هراسی در رسانه های خبری این کشور انتقاد کرد. «سیده وارسی» عضو حزب محافظه کار انگلستان و مجلس اعیان انگلستان روز گذشته طی سخنانی نسبت به سیاه نمایی رسانه های بریتانیایی از اسلام و مسلمانان اعتراض کرده و وضعیت را در مقایسه با سال 2011 بسیار وخیم توصیف کرد.

وارسی که مدارک و اسنادی را به کمیته امور داخلی مجلس عوام انگلستان در خصوص «جنایات مخفی و پیامدهای  خشونت آمیز آن ارائه می داد، گفت: مسلمانان انگلیسی به طور مداوم توسط برخی از رسانه های خبری مورد هدف قرار می گیرند.

وی گفت: می توانم ساعت ها و ساعت ها بر روی سیاه نمایی مطبوعاتی علیه مسلمانان صحبت کنم. مسمومیت به صورت ذره ذره  از طریق داستان پردازی های منفی نوشته شده روزانه اتفاق می افتد.

دختران محجبه در ترس به سر می برند

وارسی به کمیته گفت: دختران مسلمان جوان که روسری به سر می کنند و به راحتی به عنوان مسلمان قابل تشخیص می باشند همانند کسانی هستند که بر روی جلوی ریل قطار نگرانی و ترس این را دارند که کسی آن ها را از عقب هل دهد. من هرگز تصور نمی کردم که در سال 2018 نیز ما هنوز مسئله حجاب را داشته باشیم.

وی نخست وزیر و رهبر حزب مخالف را به ارائه سخنرانی هایی در خصوص مشارکت مسلمانان در جامعه انگلستان ترغیب کرد.

سیاه نمایی اسلام برای فروش بیشتر!

کریس فراست، رئیس اتحادیه ملی روزنامه نگاران نیز اذعان کرد که مشکل در «مقیاس بزرگی» وجود دارد. فراست به کمیته گفت که برخی مدارک جمع آوری شده ناخوشایند بوده اند و این که چگونه برخی از سردبیران به خبرنگاران شان دستور داده اند تا داستان ها را به شیوه خاصی بنویسند.

وی گفت: یکی از بهترین شیوه فروش روزنامه ها تلقین این باور در مردم است که خطر در کمین است و هم اکنون داعش و مسلمانان هدف این پدیده هستند.

فراست تأکید کرد که تا 64% از مردم انگلیس از طریق رسانه ها اطلاعاتی در مورد اسلام و مسلمانان دریافت می کنند و اغلب به دنبال اطلاعات بیشتر نیستند.

این دو همچنین به این واقعیت ناگوار اشاره کردند که سازمان استاندارد مستقل مطبوعات در انگلستان برای رسیدگی به شکایات دریافتی در رابطه با داستان های جعلی ضدمسلمانی بی کفایت عمل می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha