پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
 گرایش نسل جوان به عرفان های کاذب و انحرافی هر روز افزایش می یابد

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، خلأ معنویت در سطح جامعه را مهم ترین دلیل گسترش عرفان های نوظهور در سطح جامعه دانست و گفت: تقویت معنویت می تواند مهم ترین سد در برابر ترویج عرفان های انحرافی باشد.

حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، معنویت های نوظهور را یک خطر بزرگ توصیف کرد و با بیان این که عرفان‌های نوظهور تنها به دنبال نسخ ارزش‌های دینی و اسلامی در جامعه هستند، گفت: گسترش روز افزون این عرفان‌های انحرافی یک هشدار برای جامعه اسلامی است.

وی، شاخصه اصلی عرفان های نوظهور را تعالی زدایی از مفاهیم معنوی دانست و با اشاره به این که در عرفان های نوظهو، هدف رسیدن به آرامش است و براین اساس انسان می تواند خدا را هر طور که دوست دارد، تصور کند، افزود: این درحالی است که اندیشه های دینی اسلامی، خدا وجود محض است که فیض وجود می دهد و انسان وجود اعتباری است و چنانچه این افاضه قطع شود انسان هیچ معنایی ندارد.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که عرفانی که بر پایه شناخت خدا و از طریق عمل به دستورات الهی و تهذیب نفس و از راه شریعت و عمل به دستورات خداوند شکل بگیرد، عرفان اصیل و حقیقی است، تصریح کرد: متأسفانه عرفان های نوظهور و انحرافی از این اصول مهم به دور هستند و دین ستیزی، عقل ستیزی، آرامش، لذت‌گرایی و خرافه پذیری از جمله مهم ترین ویژگی های عرفان های نوظهور است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، شناخت صحیح از شریعت محمدی را تنها راه رسیدن به عرفان حقیقی دانست و با تأکید براین که عرفان اصیل اسلامی را می‌توان در اندیشه‌های متعالی ائمه معصومین(ع) جستجو کرد، گفت: امروز ائمه اطهار(ع) و علمای بزرگ دینی بهترین الگو برای شناخت مناسب و تأثیرگذار از عرفان حقیقی هستند.

وی با تأکید براین که در عرصه ترویج عرفان اصیل اسلامی نیازمند یک تلاش همه جانبه هستیم، افزود: کم کاری در زمینه ترویج عرفان اسلامی موجب میدان داری افراد سود جو منحرف می شود.

حجت الاسلام صادقی تصریح کرد: عرفان اسلامی مبتنی بر مفهومی به نام تقوا و تزکیه نفس است، از سوی دیگر عرفان ناب اسلامی مبتنی بر جهاد و مسؤولیت پذیری در برابر خدا و در برابر جامعه و در برابر کل بشریت است.

وی با بیان این که این عرفان های نوظهور ضد خدا و احکام متعالی اسلامی هستند، افزود: متأسفانه یکی از مهم ترین دلایل گسترش چنین عرفان های انحرافی عدم توجه متولیان دینی و فرهنگی به ترویج و نهادینه کردن عرفان اصیل اسلامی برای نسل جوان است.

معون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، نبود آگاهی مناسب نسبت به عرفان حقیقی و جهل نسبت به عرفان های کاذب و دروغین را مهم ترین عامل گرایش افراد به این افکار انحرافی دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه فرقه‌های نوظهور امروز خطر بزرگی برای ترویج اندیشه‌های ناب اسلامی هستند.

حجت الاسلام صادقی با تأکید براین که شناخت مناسب جامعه با عرفان اصیل اسلامی آنها را در برابر فرقه های نوظهور واکسینه خواهد کرد، بیان داشت: شناخت حقیقی از دین اسلام و فرقه های نوظهور برای جامعه یک ضرورت است

وی، فرقه های ضاله و عرفان های نوظهور را خطر بزرگی برای رشد اندیشه های اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: عرفان های کاذب تلاش می کنند هویت دینی نسل جوان را از بین ببرند و افکار آنها را نسبت به اندیشه های غربی سوق دهند.

حجت الاسلام صادقی با بیان این که دشمنان نظام تنها به دنبال ضربه زدن به مبانی دینی جامعه اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: امروز فرقه های ضاله که از سوی نظام سلطه حمایت می شوند با شیوه های تبلیغاتی گسترده تلاش می کنند ارزش های اسلامی در جامعه ما را کمرنگ کنند.

وی با اشاره به این که متأسفانه میزان گرایش نسل جوان عرفان های کاذب و انحرافی هر روز افزایش می یابد، گفت: باید دستگاه های دینی و فرهنگی نسبت به این موضوع مهم تلاش بیشتری کنند و مانع ترویج این تهاجم فرهنگی غرب در دنیای اسلام شوند.

حجت الاسلام صادقی در ادامه با بیان این که جوانان ما باید مراقب فعالیت های این فرقه ضاله باشند، تصریح کرد: این گروه های انحرافی تلاش می کند مانع از رشد ارزش های دینی و اسلامی در جامعه شود.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) را بهترین روش برای خنثی کردن توطئه های شوم فرقه های ضاله دانست و تصریح کرد: امروز نهادهای دینی و فرهنگی به ویژه مراکز تبلیغی وظیفه دارند جامعه را بیشتر با اندیشه های ارزشمند اسلام ناب آشنا کنند.

حجت الاسلام صادقی، خلأ معنویت در سطح جامعه را مهم ترین دلیل گسترش عرفان های نوظهور در سطح جامعه دانست و خاطرنشان کرد: تقویت معنویت می تواند مهم ترین سد در برابر ترویج عرفان های انحرافی باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود همچنین به نقش برجسته روحانیت در تبلیغ احکام دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: روحانیت همواره در خط مقدم مبارزه با انحراف های ایجاد شده توسط دشمن بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha