حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی مسعودی در حاشیه نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری «حوزه» از مشهد با بیان این که امروز حرکتها میتوانند فردی و یا سازمانی، گروهی و تیمی باشند، عنوان کرد: ضمن احترام به حرکتهای فردی معتقدیم یک حرکت زمانی موفق است که در کنار مؤلفههایی مانند نوآوری، دقت، پایبندی به ارزشها و واقع نگری، یک حرکت راهبردی نیز باشد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به بیان مختصات و مؤلفههای حرکتهای راهبردی پرداخت و اظهار کرد: یکی از مؤلفههای حرکتهای راهبردی، مبتنی بر فکر مولد بودن آنهاست یعنی صرفاً تفکر نمیکنند بلکه تفکری را مد نظر قرار میدهند که مولد یک سری نتایج و دست آوردهای عینی و ملموس باشد.
حجتالاسلام والمسلمین مسعودی افزود: مؤلفه دوم یک جریان و فکر راهبردی این است که این جریان برای دستاوردهای مشخص عینی در حل معضلات جامعه باشد به عبارتی مسئله محور و به دنبال پاسخگویی به مسائل و نیازهای جامعه و انسان و به طور خاص نیازهای حوزههای علمیه باشد.
وی آینده نگری را به عنوان سومین مؤلفه در فکر راهبردی معرفی و ابراز کرد: طبق این مؤلفه، باید تحولات جهان و تحولات ملی و فراملی رصد شود و کارکردی مطابق با واقعیات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و سایر مؤلفههای مربوط به تمدن اسلامی ارائه گردد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: جریان استارتاپها اگر به درستی فهم، ترجمه و بومیسازی شوند، آنگاه در فضای اجتماعی توسط نهادها و موقعیتهای فرهنگساز مانند حوزههای علمیه، دانشگاهها و تشکلهای اجتماعی میتوانند به جریانی فراتر از جریان خلق ثروت و توسعه و رونق بازار کار منتهی شوند.
حجتالاسلام والمسلمین مسعودی ادامه داد: در این صورت استارتاپها میتوانند در عرصه فرهنگ و ایجاد ارزشهای فرهنگی و اجتماعی مؤثر باشند، ولو این که به جریان تولید فکر منتهی خواهند شد و میتوانند به خلق ثروت معنوی برای جامعه و حل بسیاری از معضلات کمک کنند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: ما در دفتر تبلیغات خراسان رضوی مأموریت داریم تا از ایدههایی حمایت کنیم که در جریان فرهنگی کشور به ایجاد ارزش و تعالی بپردازد و باعث تکامل حرکتهای تیمی در عرصههای مختلف و به ویژه از ناحیه حوزویان و روحانیت شود.
انتهای پیام/313/28