به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام محمود صفی زاده، صبح امروز در درس کلاس اخلاق حوزه علمیه خواهران استان کردستان اظهار داشت: دین مبین اسلام، همانگونه که از اسم آن هویداست، دین رحمت، بخشش و انصاف است، لذا باید طلاب و مبلغان دینی این صفت بارز اسلام را در جامعه معرفی کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان، گفت: این روزها، فرصتی مناسب برای تبلیغ دین در جامعه است، در این ایام طلاب و مبلغان دینی باید دل مردم را نسبت به همدیگر نزدیک کنند و زمینه انفاق در جامعه اسلامی را ایجاد نمایند.
این استاد حوزوی با اشاره به ضرورت ترویج نیکوکاری و بخشش در جامعه اسلامی، عنوان کرد: امروزه متاسفانه چهره خوبی از اسلام در جهان توسط دشمنان نشان داده نشده، لذا در این بین وظیفه طلاب و مبلغان دو چندان شده است و باید بتوانند دیدگاه فعلی نسبت به این دین رحمانی را متحول کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان ادامه داد: همه کسانی که به نوعی در امور دینی و فرهنگی دخیل هستند باید تمام تلاش خود را برای معرفی چهره واقعی و رحمانی دین مبین اسلام که پرچم دار آن حضرت محمد(ص) است، انجام دهند و به جهانیان نشان دهند که اسلام دین رحمت است نه دین انتقام و خونریزی.
وی اضافه کرد: سالیان متمادی است که استکبار و دشمنان اسلام در بین مسلمین دو راهکار را در پیش گرفته اند، این راهکارها ایجاد فقر مادی و فرهنگی در بین مسلمانان است که تا حدودی هم موفق به این کار شده اند.
حجت الاسلام صفی زاده گفت: هم فقر مادی داریم و هم فقر فرهنگی و اعتقادی که این دو هر کدام خطرات بسیاری در جامعه دارند، بنابراین باید جامعه را نسبت به این دو معضل هوشیار و مصون کنیم. زدودن فقر مادی در کوتاه مدت و با کمک خیرین و برنامه ریزی مدون و درست قابل حل است، ولی از بین بردن فقر فرهنگی نیازمند دو عامل زمان و برنامه ریزی است.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کردستان اظهار کرد: طلاب و روحانیون که در حوزه ها دروس و علوم دینی را فرا گرفته اند وظیفه دارند تمام تلاش خود را برای زدودن فقر فرهنگی از چهره جامعه اسلامی انجام دهند.
وی در پایان گفت: امروز روحانیون و طلاب علاوه بر ترویج علوم دینی در جامعه باید بتوانند در زمینه زدودن فقر از چهره اسلام به ویژه فقر فرهنگی که دسیسه دشمنان و استکبار است، موفق عمل کنند.
انتهای پیام