حجتالاسلام اسدالله مهر آرا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در قزوین اظهار داشت: در آیه 10 سوره نحل خداوند متعال صلهرحم را در ردیف عدل انسان و در آیه 27 سوره بقره قطع رحم را در ردیف خسران قرار میدهد.
مدیر مدرسه علمیه التفاتیه قزوین تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که «صلهرحم از دین است و گام برداشتن بهسوی خویشاوندان با جان و مال اجر یکصد شهید دارد و هر قدمی که در این مسیر برداشته میشود 40 هزار حسنه، پاک شدن 40 هزار گناه، ارتقای 40 هزار درجه و جایگاه و معادل 100 سال عبادت پذیرفتهشده برای افراد ثبت میشود».
وی افزود: برخی از مردم صلهرحم را فقط مختص به رفتوآمد و دیدار میدانند درصورتیکه اینگونه نیست و شاید فردی با خویشاوندان رفتوآمد داشته باشد ولی قطع رحم کرده باشد چون راههای ارتباط و صلهرحم فقط شامل رفتوآمد نبوده بلکه مباحث جانی، مالی، فکری، عاطفی و ترک آزار را شامل میشود.
مدیر مدرسه علمیه التفاتیه قزوین خاطرنشان کرد: اگر فریضه صلهرحم در جامعه انجام شود انقلاب اخلاقی مهمی رخ میدهد، یعنی وقتی ما ترک آزار را مترادف با پرهیز از غیبت، تهمت، زخمزبان، شماتت و دخالت قرار میدهیم این امر بسیار مهمی است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ارکان خانوادههای ما به دلیل همین دخالتهای بیجای اطرافیان متزلزل شده است و شاهد هستیم که زوجهای جوانی که تازه تشکیل خانواده دادند به دلیل همین دخالتها ازهمپاشیده شدند، لذا صلهرحم جلوی این قضایا را میگیرد یعنی ما زمانی میتوانیم بگوییم صلهرحم کردیم که دخالت در زندگی کسی نکنیم و زخمزبان و تهمت بر کسی نزنیم.
حجتالاسلام مهر آرا بیان کرد: صلهرحم یک منشور پایهدار در زندگی انسانها محسوب میشود و اختصاص به زمان خاصی هم ندارد و در طول جریان زندگی بشری ساری و جاری است.
وی با اشاره به ترویج صلهرحم در جامعه، خاطرنشان کرد: ما با انجام صلهرحم در جامعه میتوانیم یک انقلاب فکری ایجاد کنیم و در ایام نوروز این امر میتواند پررنگتر شود، چراکه بستگان نیازمند بسیاری در فامیل وجود دارد که وظیفه ما رسیدگی به آنهاست.
انتهای پیام/