حفیظه مهدیان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: متاسفانه گاهی احساس می شود که برخی از فعالان و اهالی رسانه چندان اعتقادی به حمایت از کالای ایرانی در عمل ندارند و خودشان هم در زندگی شخصی از کالای خارجی استفاده می کنند و تا زمانی که این باور و اعتقاد در بین فعالان رسانه ای نباشد ، آن ها نمی توانند در این رابطه به حمایت موثر از کالای ساخت ایران بپردازند.
وی افزود: در کنار فعالیت های رسانه ای نیز خود تولیدکنندگان و صنعتگران باید برای ارتقای کیفی محصولاتشان تلاش کنند تا به این وسیله بخشی بیشتری از مردم گرایش به سمت خرید و مصرف کالای ایرانی داشته باشند.
دانشجوی دکترای فرهنگ و ارتباطات همچنین گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند باید در حمایت از کالای ایرانی با غیرت و تعصب وارد شد و در این خصوص همه مردم و مسئولان می بایست خود را مخاطب جدی پیام و شعار مقام معظم رهبری قرار دهند تا شاهد تحولی در این باره باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بی شک در همین خصوص ، سواد رسانه ای کمک می کند که سبک زندگی افراد اصلاح شده و در بطن زندگی آن ها ، خرید و مصرف کالای تولید داخل جایگاه ویژه ای پیدا کند.
مهدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت نقش حوزه های علمیه خواهران در هدایت و جهت دهی به خانواده ها برای حمایت از کالای ایرانی گفت: از آن جا که طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهران با قشر بانوان به خصوص زنان خانه دار مرتبط هستند و لذا نقش موثری در آگاهی بخشی به آن ها دارند.
وی همچنین بیان داشت: به طور کلی نخبگان جامعه ما اعم از دانشگاهی و یا حوزوی و یا دیگر اقشار ، وقتی خودشان باور به این مساله داشته و در زندگی خود از کالای ایرانی استفاده کنند، آن گاه کلامشان هم نافذ و موثر واقع خواهد شد.
۳۱۳/۸
نظر شما