به گزارش خبرگزاری«حوزه» از کرمانشاه، آیتالله مصطفی علما، در دیدار رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه رازی کرمانشاه، گفت: دانشگاهها مغز متفکر و راه گشای مشکلات کشور هستند و باید از آنها در جهت پیشرفت و توسعه استفاده کرد.
رئیس شورای حوزه علمیه کرمانشاه، دانشگاهها را پشتوانه علمی کشور برای رسیدن به استقلال و اتکا به داخل دانست و افزود: ارتباط بین دانشگاه و بخشهای تولیدی و اجرایی کشور میتواند این مهم را محقق سازد.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه ادامه داد: اقتصاد کشور باید از اتکا به نفت و گاز جدا شود و به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کند و اقتصاد مقاومتی در گرو فعالیتهای علمی دانشگاهها و اجرایی شدن آنهاست.
آیت الله علما اظهار کرد: در استان کرمانشاه نیز دانشگاه باید برنامه های خود را برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید داخلی مهیا و آماده ارائه کند و دیگر مسئولین استان نیز مکلف هستند که از این برنامه ها حمایت مالی و معنوی کنند.
اعتبارات بخش پژوهش دانشگاهها بسیار ناچیز است
دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا، رئیس دانشگاه نیز در این دیدار با ارائه گزارشی، گفت: ۴۳۰ عضو هیأت علمی و ۸۰۰ دانشجوی دکتری در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که این ظرفیت بزرگی را در حوزه علمی نشان میدهد.
وی با تأکید بر ضرورت بکارگیری ظرفیت عظیم علمی دانشگاه در بخش تولیدی، افزود: متأسفانه اعتبارات بخش پژوهش دانشگاهها بسیار ناچیز است، در حالیکه پیشرفت و استقلال کشور در گرو پژوهش است و مسئولین مربوطه باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند.
اعلمی آل آقا با اشاره به اثرگذاری دانشگاهیان برای حفظ اقتدار علمی، بر تقویت سیستمهای انگیزشی در دانشگاه تأکید کرد و گفت: با تصویب آئیننامههایی در هیأت امناء، زمینه برای مشارکت جدی هیأت علمی باز شده است.
رئیس دانشگاه رازی با بیان اینکه استاندارد علمی ما در کشور خوب است و باید کاربردی شود، اظهار کرد: دانشگاه رازی جزو دانشگاههای برتر کشور است.
.
نظر شما