حجت الاسلام و المسلمین مسعود بهرام پور، مدیر حوزه علمیه خوزستان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، اظهار داشت: اراده خداوند در آن است که هر انسانی که در ذات باریتعالی ذوب شود و اعمالش را توأم با اخلاص قرار دهد و خود را حقیر و ناچیز بشمارد به همان اندازه از سوی خداوند بزرگی و مرتبت پیدا کند.
مدیر حوزه علمیه خوزستان عنوان داشت: تجلی اراده پروردگار در علمایی است که عمرشان را برای طاعت و بندگی و مبارزه در راه خدا صرف کرده باشند و قاضی سید نورالله شوشتری یکی از مصادیق چنین علمایی است که پس از ۴۰۰ سال آرام آرام بزرگداشت وی در سرزمینهای اسلامی برگزار میشود.
این مقام مسئول افزود: شاید قاضی سید نورالله شوشتری ۴۰۰ سال در غربت قرار گرفت، اما اراده خداوند بر شناخته شدن ایشان، بیان خدمات، احیاء دوباره آثار و الگو قرار گرفتن است.
حجت الاسلام و المسلمین بهرام پور به مظلومیت قاضی نورالله شوشتری اشاره کرد و ادامه داد: خداوند، بارگاه وی را مصداق «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ» قرار داد و امروزه مردم هند، وی را به عنوان ولی خدا و مرقدش را محل استجابت دعا میشمارند.
وی بازخوانی اهداف، تألیفات و شخصیت قاضی نورالله شوشتری را بسیار ضروری دانست و گفت: قاضی نورالله شوشتری مصداق شهید راه حق و فضیلت است که تا ابد زنده خواهند ماند.
مدیر حوزه علمیه خوزستان در رابطه با تألیفات شهید ثالث عنوان داشت: وی بیش از ۱۴۰ اثر در زمینههای مختلف تألیف کرد که افزون بر نشان از احاطه آن بزرگوار در علوم مختلف، میتوانند در دسترس علوم قرار گیرند.
نظر شما