به گزارش خبرگزاری «حوزه» حضرت آیت الله علوی گرگانی، در دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه حضرت معصومه(س) با ایشان، ضمن اشاره به اهمیت صیانت و حصانت از دختران و کم رنگ شدن این ارزش در حال حاضر گفتند: کسی نمی تواند بگوید زنان و دختران نباید در عرصه اجتماعی حضور داشته باشند لیکن امثال ما مسئول ایجاد فضایی امن برای این حضور هستیم.
معظم له کسانی که به ایجاد محیط های مختلط و آسیب رسان به نسل جوان اصرار می ورزند را مورد انتقاد قرار دادند و اظهار داشت: وارد نمودن دختر و پسر به محیط های این چنینی آن ها را در تنگنا قرار داده و باعث تشویش ذهنی آن ها می شود.
ایشان تأسیس دانشگاه های تک جنسیتی را راهکار مناسبی برای رفع دغدغه جوان و خانواده ایشان به خصوص قشر مذهبی دانستند و ادامه دادند: هم آمار های بسیار مثبت دانشگاه حضرت معصومه(س) به عنوان اولین دانشگاه تک جنسیتی پس از انقلاب و هم ایجاد این چنین دانشگاه هایی در کشور های غربی شاهد این مطلب است که مزایای این کار بسیار چشمگیر است.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به حق آزادی و دغدغه سلامت روانی دانشجویان از سوی خانواده های آنان گفتند: اگر فقط دانشگاه های مختلط مورد توجه قرار گیرند و توسعه یابند در حقیقت آزادی انتخاب برای این خانواده ها محدود شده است حال آنکه با تاسیس و توسعه دانشگاه های تک جنسیتی این حق انتخاب آزادانه برای آنان بوجود آمده و در جهت تحقق آزادی گام برداشته شده است.
دکتر علیرضا باقری ثالث، رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز آثار تحصیل دانشجویان دختر در دانشگاه تک جنسیتی را بسیار مثبت ارزیابی نمود و افزود: در این ده سالی که از تاسیس این دانشگاه می گذرد به صورت عملی شاهد رشد کیفیت تحصیل و کاهش ویژگی های منفی روحی و روانی دانشجویان بوده ایم.
وی ادامه داد: آمار های زیادی برای ارائه وجود دارد اما یکی از جالب توجه ترین آمار های اخیر بالا بودن سرانه ی ازدواج دانشجویی در دانشگاه حضرت معصومه(س) نسبت به دیگر دانشگاه های استان است.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) به ویژگی ها و ظرفیت های خاص محیط های آموزشی دخترانه اشاره نمود و گفت: در طول ده سال مدیریت بنده هیچ حرکتی نبوده است که بگویم اگر این دانشگاه مختلط بود بهتر انجام می شد و بالعکس بسیاری از فعالیت های آموزشی و فرهنگی در این محیط تسهیل می شود.
دکتر باقری ثالث در پایان سخنانش اظهار داشت: در راستای خدمت به خیل عظیم دختران این مرز و بوم در ابتدای راه قرار داریم و ادامه مسیر به صورت صحیح بدون توصیه ها و حمایت های مراجع عظام تقلید و بزرگان دینی میسر نخواهد بود.