به گزارش خبرگزاری «حوزه»، هفته نامه «افق حوزه» در ویژه نامه ای به مناسبت نهمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی محمدتقی بهجت به انتشار سیره اخلاقی، علمی، عملی و سلوکی این سالک الی الله پرداخته که در شماره های گوناگون تقدیم حضور شما علاقمندان می گردد.
* تبیین عظمت مقام حضرت معصومه علیها السلام از منظر آیت الله العظمی بهجت قدس سره
حضرت معصومه علیها السلام از قبیل امامزاده های مطلق نیست - که هنگام زیارت او، زیارتنامه مطلق امامزاده ها خوانده شود، بلکه زیارت مخصوص به خود دارد- زیرا در روایت است: «مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنةُ؛ هر کس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب میگردد» (1) خیلی کلمه بزرگی است!
نقل شده که روزی حضرت امام موسی کاظم علیه السلام در مدینه، در خانه تشریف نداشتند، شخصی آمد که سؤالی از آن حضرت بنماید، حضرت معصومه علیها السلام که در سن کودکی بودند و در خانه تشریف داشتند، می فرمایند: آن حضرت تشریف ندارند، چه کار دارید؟ آن شخص عرض کرد: مسئله ای دارم. میفرماید: بنویس. می نویسد، ایشان پاسخ آن را می دهد، بعد که حضرت امام کاظم علیه السلام به خانه برمی گردد، مادرش جریان را به آن حضرت عرض می کند، حضرت می فرماید: «بِأَبِی هِی وَ أُمی، حَکمَتْ بِما حَکمَاللهُ!؛ پدر و مادرم به فدایش، به آنچه خداوند حکم فرموده، حکم نموده است».
اینها افراد عادی نبوده اند، خدا می داند این خاندان چه شخصیت هایی بوده اند، این همه کرامات برای ایشان ذکر کرده اند، پس چه می گویند کسانی که این مطالب را درباره خود حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم هم خرافات می دانند! یا آن کس که نعوذبالله می گوید: «عَصای خَیرٌ مِنْ مُحَمدٍ!؛ عصای من بهتر از محمد صلی الله علیه و آله و سلم است». و یا آن پاسبانی که کنار ضریح حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم ایستاده و می گوید: به جای ضریح، دست مرا ببوس! در محضر بهجت، ج۲، ص۱۳۷
.........................................
1. بحارالانوار، ج۴۸، ص۳۱۷ و ج۹۹،ص۲۶۷
نظر شما