حجت الاسلام محمدی جوزدانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمانشاه، هدف از برگزاری کارگاه یکروزه بررسی راهکارهای ارتقاء سطح علمی اساتید، گفت: اساتید در حوزه های علمیه حرف اول را می زنند و دغدغة ما تقویت بنیة علمی و دانش افزایی آنهاست.
وی با بیان این که جهت تقویت مهارت و دانش افزایی اساتید کارهای بسیار خوبی انجام شده، گفت:آئین نامه های متقنی چه حضوری و چه غیر حضوری تدوین و تصویب شده از جمله رسمیت یافتن حدود 14 درس خارج در استانهاست.
مدیر ارزیابی اساتید حوزه های علمیه، از تشکیل گروه های علمی، تربیتی و واحدهای آموزشی در مدارس علمیه خبر داد و گفت: با ایجاد فضاهای علمی بیشتری برای طلاب و عضویت اساتید در این گروه ها، مسائل علمی مدرسه بررسی می شود.
وی در ادامه گفت: تا بحال حدود 300 گروه علمی و تربیتی تشکیل شده و سایر مراکز استانها در حال تشکیل هسته های علمی و ارسال به قم جهت تایید نهایی هستند.
حجت الاسلام محمدی جوزدانی با اشاره به اینکه ارزیابی ضمن خدمت اساتید، هر سال دوبار جهت اصلاح ضعف علمی صورت می گیرد، گفت: جهت بهره مندی اساتید به دانش تدریس و مهارت، سالهاست که دوره های دانش افزایی را در مشهد مقدس و قم و استان های مختلف برگزار می کنیم.
وی در پایان گفت: اساتید در این دوره های دانش افزایی، مهارت های خاص از تدریس جمله: فقه و اصول و منطق، ادبیات، بهره برده و به دانش تدریسی خود می افزایند.