سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
رضا سیار فرماندار قم

حوزه/ فرماندار قم، تکریم زائران غیر ایرانی به خصوص زائران عراقی را وظیفه دینی و انسانی مردم و مسئولان برشمرد.

رضا سیار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با بیان این که در حال حاضر اتباعی از حدود صد کشور جهان در شهر مقدس قم سکونت دارند، اظهار داشت: سالانه جمعیت قابل توجهی زائر غیر ایرانی به ویژه از کشور عراق به قم می آیند و بی شک توجه به تقویت و توسعه زیرساخت های گردشگری مذهبی در استان و فراهم سازی هر چه بهتر زمینه پذیرایی و اسکان زائران و گردشگران خارجی می تواند به رونق اقتصاد قم و همچنین اشتغالزایی برای جوانان قمی کمک شایان توجهی کند.

وی افزود: بنابر آمار، مقصد حدود 95 درصد از زائران عراقی در حین ورود به خاک کشورمان قم است ولی با این وجود جای تاسف است که همین زائران، گاهی اوقات دست کم باید ۱۲ ساعت برای حضور در یک هتل یا مجموعه اقامتی در هسته مرکزی شهر سرگردان و معطل بمانند.

وی اضافه کرد: هم اکنون بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد خانه مسافر در هسته مرکزی شهر وجود دارد که متاسفانه نظارت مطلوبی بر آن ها از حیث ایمنی و امنیت وجود ندارد و حال آن که ما مکلف به تکریم زایر و تامین امنیت آن هستیم که در این خصوص فرمانداری قم آمادگی همه نوع همکاری با نهادها و دستگاه های ذیربط را دارد تا این دغدغه در کلان شهر مقدس قم مرتفع شود.

سیار همچنین بر لزوم تشویق و ترغیب بخش خصوصی برای توسعه و تکمیل واحدهای اقامتی در شهر قم تاکید کرد و گفت: در حال حاضر در مجموع ۱۲ هزار تخت اقامتی در قم وجود دارد که بخش عمده این ها خصوصاً در فصل بهار و تابستان اشغال است و لذا ما در اسکان مسافران و زائران با مشکل فضا و مکان روبرو هستیم.

وی بیان داشت: از سوی دیگر ما در بحث پایانه مسافربری و حمل و نقل زائران غیرایرانی به داخل شهر و ترابری آن ها با مشکل روبرو هستیم و باید یک ساختار امن و مناسبی فراهم شود که زائر – چه ایرانی و چه غیرایرانی – به واسطه آن احساس عزت و کرامت کند و طوری نباشد که خدای ناکرده زوار و مسافران از سفر به قم و اقامت در آن خاطره بدی داشته باشند.

فرماندار قم همچنین تاکید کرد: زائرانی که به قم می آیند، مهمان ما و حضرت معصومه(س) هستند، ضمن آن که حضور این ها باعث رونق اقتصاد شهر ما هستند؛ لذا وظیفه ماست که به آنها خدمت مطلوبی داشته باشیم.

وی گفت: ما در زمینه تکریم زایر و توسعه زیرساخت های گردشگری مذهبی دچار نواقص جدی هستیم که رفع این ها بی شک در سایه همدلی و تعامل و همفکری همه نهادهای مسئول و به خصوص مشارکت فعال بخش خصوصی امکان پذیر است.

۳۱۳/۸

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha