جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
رزمنده دفاع

حوزه/ متولد ۱۳۵۰ است و سال ۶۶ در سن ۱۶ سالگی به جبهه ها رفت و در واحد مهندسی جذب شد و از سال ۶۹ پس از حضور در جبهه‌های جنوب، در جبهه‌های غرب حضور یافت و پس از یک سال وارد حوزه علمیه شد. در سال ۷۳ با درخواست سپاه به کردستان اعزام و در قسمت مهندسی به پاک‌سازی مناطق آلوده به مین مشغول شد ...

 خبرگزاری «حوزه» - اصفهان/ حجت‌الاسلام رحمت‌الله قربانی جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس و مدافع حرم و جانباز اعصاب و روان مناطق عملیاتی سوریه، متولد ۱۳۵۰ است.

او سال ۶۶ در سن ۱۶ سالگی به جبهه ها رفت و در واحد مهندسی جذب شد و از سال ۶۹ پس از حضور در جبهه‌های جنوب، در جبهه‌های غرب حضور یافت و پس از یک سال از سال ۷۰ وارد حوزه علمیه شد.

این روحانی جانباز در سال ۷۳ با درخواست سپاه به کردستان اعزام و در قسمت مهندسی به پاک‌سازی مناطق آلوده به مین مشغول شد. پس از بازگشت از این ماموریت، مجدداً در حوزه به ادامه تحصیل پرداخت.

با شروع بحران سوریه، سال ۹۴  به سپاه اعلام آمادگی کرد که آماده اعزام به سوریه و دفاع از حرم اهل بیت(ع) است. او با یک گروه اعزامی از اصفهان به سوریه رفت و طی سه مرحله اعزام، در مجموع 9 ماه را در منطقه حلب و ... به نبرد با تکفیری ها پرداخت.

                                 
 

*خاطره ای از سردار شهید حسن باقری

وی، پیرامون نقش روحانیون در جنگ تحمیلی عنوان کرد: یکی از فرماندهانی که توفیق درک ایشان را داشتیم، شهید حسن باقری فرمانده اطلاعات عملیات بود که در یکی از خاطرات خود از شهید ردانی پور می‌گفت این شهید بزرگوار از کردستان به جنوب آمده بود و یک شب به آقای بنی لوحی گفته بود بچه ها به من درخواست خواندن دعای کمیل در آن طرف شط دادند و من به ایشان اجازه دادم یک شب برود و دعا بخواند، اما پس از اینکه دیر کرد، نگران ایشان شدیم و شب بعد سراغ ایشان را از نیروها گرفتیم و متوجه شدیم به جای همه نیروها شب تا صبح نگهبانی داده است.

این روحانی جانباز افزود: بسیاری از روحانیون در جبهه به عنوان مبلغ می‌آمدند، ولی کارهای جبهه را در هر عرصه از جمله نظامی انجام می‌دادند
 

* فرماندهی روحانیون در عملیات کربلای ۵

حجت‌الاسلام قربانی با اشاره به خاطره‌ای از کربلای پنج دوران دفاع مقدس اظهار کرد: روحانیون در این عملیات جزء فرماندهان بودند، ولی هیچ‌گاه در سنگر فرماندهی ننشستند و در خط مقدم حضور می‌یافتند و آمار شهدای روحانیون و طلبه نسبت به دیگر اقشار جامعه نیز این امر را اثبات می‌کند.

وی با بیان ضرورت تقویت روحیه در جنگ برای نیروهای رزمنده تصریح کرد: یکی از نقش‌هایی که طلاب و روحانیون حاضر در جبهه ایفا می‌کردند، ایجاد آرامش و روحیه در بین نیروها بود، چرا که خداوند می‌فرماید ذکر خدا آرامش‌دهنده قلوب است و یکی از عرصه‌هایی که انسان نیازمند آرامش قلبی است جبهه‌های جنگ است که روحانیون در این عرصه ایفای نقش می‌کند.

                                   

 

*خاطره اتی از اخلاص رزمندگان

وی با اشاره به اینکه ما خیلی از مسائل را به رضای خدا نسبت می‌دهیم، ولی در عرصه کار خدا را فراموش می‌کنیم عنوان کرد: یکی از پیام‌های دفاع مقدس این بود که خدا را در عرصه نبرد هم فراموش نکنیم که نمونه آن را در کردستان دیدیم ۳ روز معطل بودند تا نیروها حقوق‌بگیرند، اما کسی پول بر نمی‌داشت.

حجت‌الاسلام قربانی ادامه داد: از آنجا که خیال می‌کردند نیروها از برداشتن حقوق خجالت می‌کشند، یک میز داخل سنگر گذاشتند و مبلغ ۱۰ هزار تومان را روی آن قرار دادند تا هر کس هر چقدر نیاز دارد، بر دارد، اما پس از ۳ روز این مبلغ به ۱۳ هزار تومان افزایش یافت، یعنی مبلغ ۳ هزار تومان هم از سوی رزمندگان به جبهه کمک شده بود.

وی با بیان خاطره ای از ایثار رزمندگان عنوان کرد: فضای ایثار در جبهه به‌گونه‌ای بود که یک شب به چشم خود دیدم یکی از رزمنده‌ها شبانه بررسی می‌کرد، پتو از روی نیروها کنار نرفته و سرما نخورند و وقتی دید یکی از رزمنده‌ها پتو ندارد، پتوی خود را روی او کشید و خودش با یک چفیه شب را صبح کرد، امیدوارم که برای مردم معناهای مختلف ایثار به درستی تفهیم و تبیین شود، ما انواع ایثار از جمله ایثار جان، مال، وقت، و ... را داریم.


 


* خدمت در بخش مهندسی جنگ

این روحانی جانباز و مدافع حرم با اشاره به آرزوی شهادت و بودن در جمع شهدا تصریح کرد: همواره امیدوارم کارآمد باشم و هر خدمتی بتوانم انجام دهم از این رو وقتی در سوریه جنگ آغاز شد، اعلام آمادگی برای حضور کردم و با خودم شرط کردم که اگر کارآمد نبودم، دیگر وارد این عرصه نشوم. متوجه شدم هم در عرصه فیزیکی و هم در عرصه تبلیغ نیاز است و در حینی که کار مهندسی انجام می‌دادم به کار فرهنگی و تبلیغی نیز می‌پرداختم.

وی با بیان اینکه من بهتر از نیروها و رزمنده‌های دفاع مقدس را در رزمندگان مدافع حرم دیدیم، خاطرنشان کرد: این‌ها به برکت جلسات اباعبدالله(ع) است و هرچند که مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد، اما مردم اصل را فراموش نکردند و علی‌رغم تلاش دشمنان روزبه‌روز به معرفت مردم افزوده شده است.

حجت‌الاسلام قربانی با اشاره به آیه فاستقم کما امرت، تأکید کرد: مردم ایران توفیق استقامت در برابر دشمن را داشته‌اند و هر زمان آماده دفاع از اسلام و قرآن در هر جای از جهان هستند.

گفت و گو: سید امیر حسین ابطحی 



 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha