به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، امروز و به همت اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان شمالی، دوره پژوهشی شیوههای تحقیق کتابخانهای با شرکت بیش از 50 نفر ممتازان پژوهشی مدارس علمیه مختلف استان به میزبانی بجنورد و در محل مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد.
مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان شمالی در حاشیه این کارگاه، گفت: اگرچه طلاب از نظر محتوا و بار علمی در سطح بالایی قرار دارند، اما برخی از آنها با ساختار مقالهنویسی و کار تخصصی در این زمینه آشنایی لازم را ندارند.
وی افزود: مشکل این دسته از طلاب آن است که نمیدانند چگونه اندوختههای علمی و دینی خود را بهصورت مناسب و مدون بر روی کاغذ آورده و برای دیگران و مخاطبان قابل استفاده کنند، به همین دلیل برگزاری دوره پژوهشی روشهای تحقیق کتابخانهای در دستور کار این اداره قرار گرفت.
حجتالاسلام سعادتی اضافه کرد: در بسیاری از مواقع موضوع تحقیق مناسب بوده و ضرورت آن در جامعه محرز است، اما وقتی طلبه وارد کتابخانه میشود باید نحوه استفاده از منابع و مراجع و خلاصهبرداری و یافتن مطلب مورد نظر را بداند.
وی ادامه داد: به همین دلیل در کارگاه امروز شیوههای خلاصهنویسی، نکته برداری، نتیجهگیری و درمجموع از ابتدای انتخاب موضوع تا تحویل مقاله در یک برنامه پژوهشی ارائه شد.
حجتالاسلام سعادتی اظهار کرد: مطالب مربوط به این کارگاه از سوی حجتالاسلام محسن مشرفی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان جنوبی و از اساتید برجسته حوزه علمیه خراسان ارائه شد.
انتهای پیام/
نظر شما