به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی شب گذشته در جمع نمازگزاران مسجد حضرت زینب سلام الله علیها واقع در شهرک شهید زین الدین منطقه بنیاد قم با اشاره نقش تعیین کننده جوانان در جریان انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: با برنامه های فرهنگی مناسب باید از جوانان حراست و مراقبت شود.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با بیان این که مسجد اگر به برکت حضور جوانان مزین شود، دشمن به حدود آن نمی تواند نفوذ کند، گفت: رهبری معظم انقلاب در بیانی فرمودند اگر مجموعه ای از جوانان انقلابی، مومن و کاردان در اختیار باشد، همه امور ساماندهی خواهد شد.
امام جمعه قم کادر سازی را از کارکردهای یک مسجد انقلابی توصیف کرد و گفت: انتقال تجارب انقلابی از ضرورت هایی است که بزرگان مسجد نباید از آن غافل شوند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی با تصریح بر این که شهدا با خون پاک خود شجره انقلاب را حراست و پاسبانی کردند، ابراز داشت: مساجد باید با خانواده های شهدا ارتباط تنگاتنگی داشته باشند؛ این در حالی است که از یک مسجد انقلابی انتظار می رود از امور و مشکلات همسایگان خود اطلاع و برای رفع آن تلاش کند.
امام جمعه قم حضور نوجوانان در جریان عظیم اربعین را یکی از زیباترین تصاویر عصر حاضر توصیف کرد و گفت: زائران در جریان حماسه اربعین خلوص، سادگی و الگوی عبور از دست اندازها را به امر الهی می آموزند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در پایان به اهمیت هم رنگی مواکب ایرانی با موکب های خادم عراقی اشاره کرد و گفت: نباید تشریفات در مساله اربعین نفوذ کند.
مسجد باید انقلابی باشد!
خاطرنشان می شود: مسجد حضرت زینب سلام الله واقع در شهرک شهید زین الدین منطقه بنیاد قم خیابان دکتر حسابی؛ تازه بنا شده اما قدمتی به عمر انقلاب اسلامی در روح آن دمیده شده است.
از بنر بزرگی که به نشانه تکریم و یادواره 72 تن از شهدا دفاع مقدس نصب شده بر دیواره گچ نشده مسجد می شد فهمید این مسجد، سادگی، شجاعت و سبک زندگی انقلابی را به خیل نوجوانان حاضر در صف نماز جماعت می آموزد.
حجت الاسلام جواد جعفری، امام جماعت مسجد حضرت زینب سلام الله علیها در حضور حجت الاسلام والمسلمین سعیدی از خاطرات کلنگ زنی این مسجد گفت، از روزهایی که هنوز مسجدی در کار نبود و در قالب یک هیئات حسینی برای اقامه آموزه های عاشورایی مکتب حسینی گردهم جمع می آمدند و عزاداری می کردند.
امام جماعت مسجد حضرت زینب سلام الله علیها قدمت بنای مسجد را مربوط به اواسط سال 1392 دانست و از همت همسایگان مسجد در احیای این بنا گفت، او از افتتاح شبستان اصلی مسجد در ایام عید غدیر 1397 گفت در حالی که اولین اقدام انقلابی مسجد را تاسیس پایگاه مقاومت اسلامی توصیف کرد، پایگاهی که روزی حتی برای جانمایی پرونده های اعضای خود دچار مشکل بود.
گویا مسجد همگام با نامش حماسی تاسیس شده و بچه های این مسجد در قید کمبود امکانات نبودند؛ تا جایی که سادگی، روح جوان و زیست انقلابی شاخصه جوانان حاضر در مسجد بود.
هنوز مسجد سقفی نداشت و پنجره ای بر دیواره های آن نصب نشده بود؛ اما اینجا نماز اقامه می شد و اگر کمی دیرتر به مسجد می رسیدی در 750 متر زیربنا جایی برای پیوستن به صفوف نماز نبود.
نظر شما