به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، امروز در دیدار طلاب حوزه علمیه استان، با اشاره به مفهوم محبت در مکتب اسلام، اظهار کرد: ما باید هم محب و هم محبوب باشیم؛ یعنی محب اولیای الهی باشیم تا محبوب خداوند شویم.
وی با بیان اینکه محبت در تربیت بحث اساسی است، افزود: در روایات و آیات قرآن راههای زیادی از جمله انذار، تبشیر، الگودهی و ... برای تربیت گفته شده که یکی از کارآمدترین مؤثرترین و بهترین آنها راه محبت و تربیت حبی است.
استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: در واقع بهترین راه تربیت چه در خانواده، چه در جامعه و چه در مجموعههای انسانی محبت است.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: امام سجاد(ع) در یکی از مناجاتهای خود خطاب به خداوند میگوید: «أَسْأَلُک حُبَّک وَ حُبَّ مَنْ یحِبُّک وَ حُبَّ کلِّ عَمَلٍ یوصِلُنِی إِلَی قُرْبِک وَ أَنْ تَجْعَلَک أَحَبَّ إِلَی مِمَّا سِوَاک»؛ از تو درخواست میکنم دوستی تو و دوستی دوستدارانت را و دوست داشتن هر کاری که مرا به مقام قرب تو رساند و هم درخواست دارم که خود را از هر چه غیر توست بر من محبوبتر گردانی.
وی ادامه داد: بر اساس این دعا امام سجاد(ع) سه چیز از خداوند درخواست میکند؛ خدایا محبت خودت را به من عطا کن، محبت کسانی که تو را دوست دارند و سوم محبت کارهایی که من را به تو نزدیک میکند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی با بیان اینکه این سه کلید تربیت است، افزود: «حب الله»، «حب اولیاءالله» و «حب کل عمل یوصلنا الی الله» تربیت مؤثر و بادوامی را تضمین میکنند.
وی با بیان اینکه ادعای محبت اهل بیت با عمل به محبت در سختیها متفاوت است، افزود: بین محبت و ادعای محبت تفاوت زیادی وجود دارد، زیرا این مهم است که محبت واقعی داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی گفت: محبت باید خالصانه باشد، زیرا ادعا آسان است، اما محبتی ما را نجات میدهد که توأم با عمل باشد.
انتهای پیام/