به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، حجت الاسلام سیدموسی محمودی، ظهر امروز در جمع طلاب مدرسه سفیران هدایت شهرستان بیجار اظهار داشت: یکی از مهمترین و اصلی ترین اهداف حوزه های علمیه جز ترویج دین و اشاعه دستورات خداوند متعال و شرع، تضمین امنیت روحی و روانی افراد آن جامعه است.
مدیر مدرسه سفیران هدایت ولیعصر(عج) بیجار گفت: امروز حوزه های علمیه به عنوان مرکز تبادل آرا و افکار در جامعه شناخته می شوند، لذا طلاب و روحانیون باید در مباحث مختلف سرآمد باشند.
این استاد حوزوی با اشاره به اینکه نقش طلاب و روحانیون عصر جدید با ادوار گذشته قابل قیاس نیست، افزود: امروز وظیفه روحانیون و طلاب به خارج از حوزه های علمیه و مساجد و تکایا کشیده شده است.
وی تصریح کرد: روحانیون و طلاب امروز در جامعه نقش نگهبانان و مبلغان دین اسلام را بر عهده دارند، لذا باید بتوانند با شور و شعور اسلامی زمینه های ترویج مبانی دینی را در جامعه فراهم کنند.
حجت الاسلام محمودی در ادامه سخنان خود بیان داشت: امروز یک روحانی و طلبه می تواند در جامعه حرفی برای گفتن داشته باشد که عملگرا و انقلابی باشد و مصالح اسلام و دین محمدی را بر مسایل و منافع شخصی خود ترجیح دهد.
مدیر مدرسه سفیران هدایت ولیعصر(عج) بیجار گفت: حوزه های علمیه در عصر جدید نباید منفعل باشند و تمام کار و دغدغه هایشان تنها تربیت و آموزش طلاب و... باشد، بلکه باید بتوانند در ایجاد روحیه انقلابی و جهادی در بین روحانیون و طلبه ها عملکرد موفقی داشته باشند.
این استاد حوزوی با اشاره به نقشه های دشمنان برای ایجاد جدایی بین جامعه و حوزه گفت: قدرت معنوی نظام های اسلامی از حوزه های علمیه، علما، روحانیون و طلاب است، لذا دشمنان به دنبال تضعیف این وضعیت و موقعیت هستند.
وی با اشاره به اینکه حوزه ها وظیفه دارند که بینش سیاسی طلاب را در بحث دشمن شناسی تقویت کنند، افزود: طلاب باید از یک سو با بصیرت افزایی زمینه های دشمن شناسی را در خود تقویت نمایند و از سوی دیگر روحیه انقلابی گری خویش را در برابر هجمه های دشمنان علیه روحانیت تقویت نمایند.
مدیر مدرسه سفیران هدایت ولیعصر(عج) بیجار اظهار داشت: دشمنان برای وارد آوردن ضربه به حوزه های علمیه اقدام به جریان سازی از درون خود حوزه ها می کنند، لذا باید در دورن حوزه ها نیز مراقب جریانات منحط و ترویج آنان در بین طلاب جوان باشیم.
حجت الاسلام محمودی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون تمام توطئه های عناصر داخلی و خارجی علیه حوزه های علمیه ناکام مانده، ولی با این وجود نباید گفت که نقشه های دشمنان پایان یافته است، بلکه دسیسه های آنها رنگ و لعاب دیگری به خود گرفته است.
این استاد حوزوی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه اساتید باید روحیه انقلابی گری را در طلاب و مدارس علمیه تقویت نمایند، گفت: طلبه با روحیه انقلابی و جهادی بهترین سلاح در برابر تحرکات و نقشه های دشمنان جهان اسلام است، لذا هرچه روحیه انقلابی گری در حوزه ها و طلاب تقویت شود، خطر اجرای پروژه نفوذ دشمنان نیز کمتر خواهد شد.
نظر شما