به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، استاد حسین انصاریان در ابتدای کتاب شرح دعای کمیل خود آورده است، در بین ادعیه وارده، اهل دعا از دعای کمیل به جهت دارا بودن مضامین عالی و عرفانی، به عنوان « انسان الأدعیه» نام برده اند.
استاد اخلاق و تربیت حوزه های علمیه در این متن آورده: دعای کمیل، بر اساس روایات وارده، از افق دانش نبوت پیامبری چون حضرت خضر(ع) و امامت معصومی چون امیرالمؤمنین(ع) طلوع کرده است و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز به این دعا عنایت ویژه ای داشتند؛ از دعای کمیل می توان به عنوان دعایی جامع و چشمه ای جوشان و جاودانه از مسائل عالی الهی، اعتقادی، اخلاقی و عرفانی نام برد.
این مبلغ عرصه بین الملل آورده است: بنابراین برای پی بردن به حقایق مطرح شده در این دعا، با وجود شرح های مختلف – که غالباَ مختصر و یا این که دعا را از دریچه ای خاص مورد شرح قرار داده و یا به خاطر قدمت تألیف به زبان روز نمی باشد- وجود شرحی جامع و به زبان روز بسیار ضروری به نظر می آمد؛ زیرا بی مددِ شرح و توضیح، به گوهرهای نهفته در صدف های الهی این دعا پی نخواهیم برد.
لازم به ذکر است، شرح دعای کمیل استاد انصاریان در 981 صفحه و در 30 بخش(ادعیه) جهت دسترسی بهتر وسریع تر مخاطبان به رشته تحریر درآمده است.
علاقه مندان می توانند به منظور تهیه شرح دعای کمیل استاد انصاریان علاوه بر فروشگاه های معتبر با شماره های 09196522024 و 02537740427 تماس گرفته، همچنین به منظور آشنایی بیشتر با سایر آثار و نمایندگی های نشر دارالعرفان می توان به نشانی اینترنتی ذیل مراجعه کنند؛
http://www.erfan.ir/farsi/article/view/76976
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷