به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از ارومیه، حجت الاسلام اسد میرزائی، صبح امروز در همایش «باز آفرینی و رسالت علمی فرهیختگان با محوریت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی» که در مدرسه علمیه الزهرا(س) ارومیه برگزار شد اظهار داشت: شهید آیت الله مفتح یک شخصیت کامل انقلابی بود که تمام تلاش خود را برای ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف والای انقلاب اسلامی به کار بست و در نهایت منافقین نتوانستند وجودش را تحمل کنند و ترورش کردند.
وی با اشاره به جایگاه امام خمینی(ره) در جهان معاصر، گفت: خطوط اساسی و برجسته مکتب سیاسی امام خمینی(ره) در پنج ویژگی اساسی خلاصه میشود که پیوند معنویت و سیاست از جمله آنها است.
مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت آذربایجانغربی ادامه داد: در مکتب سیاسی امام(ره)، معنویت با سیاست در هم تنیده شده است؛ سیاست و عرفان، سیاست و اخلاق در یک مکتب به نام مکتب انقلاب اسلامی جمع شده بود و امام که تجسم مکتب سیاسیِ خود بود، سیاست و معنویت را با هم داشت و همین را دنبال می کرد؛ حتّی در مبارزات سیاسی کانون اصلی در رفتار امام(ره)، معنویت او بود.
وی، دومین ویژگی سیاسی امام خمینی(ره) را اعتقاد راسخ و صادقانه به نقش مردم دانست و ادامه داد: شاخص دوم، اعتقاد راسخ و صادقانه به نقش مردم است که در مکتب امام(ره) به وضوح میتوان دید. در مکتب سیاسی امام خمینی( ره ) هم کرامت انسان و هم تعیین کننده بودن نقش انسان در رسیدن به اهداف والا به وضوح قابل مشاهده است.
حجت الاسلام میرزائی تصریح کرد: در مکتب سیاسی امام(ره)، هویت انسانی، هم ارزشمند و دارای کرامت است، هم قدرتمند و کارساز است و به همین دلیل هم در انقلاب امام به پای کار آمدن مردم تاکید داشت.
وی، رویکرد بین المللی و جهانی را سومین ویژگی امام امت عنوان کرد و گفت: شاخص سوم از ویژگیهای مکتب سیاسی امام، نگاه بین المللی و جهانیِ این مکتب است. مخاطب امام در سخن و ایده سیاسی خود، بشریت است؛ نه فقط ملت ایران، ملت ایران، این پیام را با گوش جان شنید، پایش ایستاد و برای رسیدن به هدف مبارزه کرد و توانست عزت و استقلال خود را به دست آورد، اما مخاطب این پیام، همه بشریت است.
مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در امور حج و زيارت آذربایجانغربی، چهارمین شاخصه مکتب سیاسی امام خمینی(ره) را پاسداری از ارزشها و ولایت فقیه دانست و عنوان داشت: شاخص مهم دیگر مکتب سیاسی امام(ره) بزرگوار ما، پاسداری از ارزشهاست که مظهر آن را امام بزرگوار در تبیین مسئله ولایت فقیه روشن کرد.
وی، عدالت اجتماعی را پنجمین شاخص مکتب امام خمینی ( ره ) بیان کرد و گفت: عدالت اجتماعی یکی از مهم ترین و اصلی ترین خطوط در مکتب سیاسی امام بزرگوار است که برای رسیدن به آن همه تلاش خود را به کار بست.