دکتر زهرا تاجیک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: اگر در مدارس و به طور کلی آموزش و پرورش، نگاه به تربیت دینی فرزندان از اهمیت و ارزش کمتری نسبت به مقوله آموزش برخوردار باشد، ما در زمینه تبیین و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی به دانش آموزان با مشکل جدی روبرو خواهیم شد.
وی افزود: اساساً در دین و آیین ما نیز تربیت و تزکیه نفس مقدم بر تعلیم آمده و این موضوع اهمیت مباحث تربیتی و اخلاقی را می رساند که بعد از نهاد خانواده، مهم ترین جایی که باید به این موضوعات پرداخته شود، مدارس و نظام آموزشی است.
عضو انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه همچنین گفت: یکی از اموری که لزوماً می بایست در فعالیت های مدرسه به آن اهتمام ویژه داشت، ناظر به اجرای برنامه های دینی و مذهبی است که متاسفانه گاهی این طور احساس می شود که این برنامه ها دارای کیفیت و جذابیت مطلوبی برای بچه ها نیستند.
وی خاطرنشان کرد: در یک جامعه دینی علاوه بر آن که به مساله آموزش و تعلیم توجه داده می شود باید به همان میزان و بلکه بیشتر از آن به تربیت و پرورش اهتمام صورت گیرد، چه آن که پیش بینی و اجرای برنامه های دینی خوب و باکیفیت و جذاب می تواند به بحث تربیتی در سطح مدارس کمک شایان توجهی نماید و مهم هم این است که روز به روز این برنامه ها در سطح مدارس ارتقای کیفی داشته باشد.
۳۱۳/۸