حفیظه مهدیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با بیان این که ما باید به مساله کرسی های آزاداندیشی از حیث رسانه ای ورود جدی تری داشته باشیم، اظهار داشت: اگر برای این قضیه نیز پیوست رسانه ای تهیه و مدنظر قرار دهیم، قطعاً برکات و دستاوردهای بهتری در این باره خواهیم داشت.
وی با اشاره به که برگزاری کرسی های آزاداندیشی و نقد و بررسی آرا و نظرات گوناگون در امر تولید و نشر علم بسیار مؤثر است، افزود: در عرصه های گوناگون فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باید این مهم در دستور کار باشد از جمله در همین قضایای آشوب های اخیر که راجع به زمینه ها و عوامل آن می توان از منظر رسانه ای از ظرفیت کرسی های آزاداندیشی به خوبی برای تحلیل ماجرا، بهره بُرد.
مدرس سواد رسانه ای همچنین گفت: برگزاری این کرسی ها به ویژه در مقولات رسانه ای و با رویکرد تقویت و توسعه سواد رسانه ای باعث می شود که بصیرت و شناخت مردم و گروه های خاص ارتقا پیدا کند و به این وسیله تا حدود زیادی، نقشه ها و توطئه های دشمن خنثی گردد.
وی بیان داشت: به لطف الهی سواد رسانه ای در سال های اخیر توسعه و گسترش خوبی داشته و در عرصه عمومی جایگاه خود را باز کرده است، اما با این حال یک آسیبی که وجود دارد این است که بعضاً کسانی که چندان از رسانه و کارکردهای آن آگاهی ندارند و شاید یکی دو دوره سواد رسانه ای را اجمالاً گذرانده باشند، وارد عرصه آموزش می شوند و این مساله ممکن است آسیب هایی به همراه داشته باشد.
مهدیان همچنین گفت: افرادی که می خواهند به طور جدی در بُعد آموزش وارد شوند، طبعاً باید در این زمینه به خوبی متخصص شوند و معلومات و مهارت های آن ها عمق بیشتری پیدا کنند تا بتوانند در این عرصه اثرگذاری لازم را داشته باشند و به تدریج زمینه ای فراهم کنند که آموزش سواد رسانه ای در جامعه فراگیر و مورد توجه باشد.
۳۱۳/۸
نظر شما