یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
هند

حوزه/ شخصیت‌های ارزنده‌ای در حوزه‌های علمیه هندوستان هستند و تقویت ارتباط حوزه‌ هند با جامعةالمصطفی مورد تأکید است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، رئیس جامعةالمصطفی در دیدار جمعی از علمای ایالت‌های مختلف هند، با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: جمهوری اسلامی، کانون عشق و آرمان همه مسلمانان عالم به شمار می‌رود. امام خمینی(ره) متعلق به همه بشریت بودند و انقلاب اسلامی هم فراسرزمینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، توضیحاتی درباره فعالیت‌ها و دستاوردهای جامعةالمصطفی ارائه کرد و  گفت: جامعةالمصطفی یکی از موالید انقلاب اسلامی است و سیاست‌های آن منطبق بر راهبردهای انقلاب اسلامی است. عزت دنیای اسلام، تقریب مسلمانان و تلاش برای ایجاد تمدن اسلامی، آرمان و هدف انقلاب اسلامی است و المصطفی نیز این اهداف را دنبال می‌کند.

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به سیاست دشمنان انقلاب اسلامی مبنی بر دامن زدن به نزاع‌های مذهبی میان پیروان مذاهب اسلامی، تصریح نمود: نقشه اخیر آنان که آوردن تروریست‌ها به منطقه و ایجاد جنگ و خونریزی طولانی مدت بین مسلمانان بود، به برکت بیداری ملت‌ها و خدمات افرادی مانند «شهید سپهبد سلیمانی» و «شهید ابومهدی» که خود را متعلق به دنیای اسلام می‌دانستند ناکام ماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی ادامه داد: دشمنان از انقلاب اسلامی کینه دارند، زیرا چند دهه است که جلو زیاده‌خواهی آنها را گرفته و در برابر فتنه‌های آنان قد علم کرده است. بی‌شک، اقدامات آنان به زیانشان تمام خواهد شد و خون شهدای مقاومت باعث بیداری و اتحاد هر چه بیشتر مسلمانان خواهد شد.

رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به توطئه دشمنان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان ساخت: توطئه‌های دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به گونه‌ای است که ایران اسلامی حتی یک روز را بدون فتنه پشت سر نگذاشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، با اشاره به دستاوردهای علمی جمهوری اسلامی ایران، گفت: خدا را شاکریم که با وجود فشار دشمنان و بدخواهان، در عرصه‌های علمی به دستاوردهای عظیمی رسیده‌ایم. امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار است و المصطفی نیز سیاست وحدت، تقریب و برادری مسلمانان را پی می‌گیرد و به تعامل و گفت‌وگو با پیروان ادیان توجه ویژه دارد.

وی معنویت، عدالت و عقلانیت برای همه بشریت را پیام انقلاب اسلامی برای جهانیان دانست و بیان کرد: براساس این سیاست، تاکنون جمع زیادی در جامعةالمصطفی تحصیل کرده‌اند و سفیران صلح و عدالت در سطح عالم هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به تراز حوزه‌های علمیه هندوستان، گفت: امروز هم همانند گذشته، شخصیت‌های ارزنده‌ای در حوزه‌های علمیه هندوستان هستند و تقویت ارتباط حوزه‌های هند با جامعةالمصطفی مورد تأکید ماست.

رئیس جامعةالمصطفی افزود: در نظر داریم حوزه‌های علمیه کشورهای دیگر تقویت شوند و طلاب آنان در صورت لزوم، برای تحصیلات تکمیلی به قم و جامعةالمصطفی بیایند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، اهتمام علمای کشورهای دیگر، جهت ارتقای حوزه‌های علمیه و طلاب را ضروری دانست و ابراز داشت: مراکز قم در نظر دارند همایشی برای بزرگداشت «قاضی نورالله شوشتری» برگزار کنند و مناسب است علمای هند نیز در این همایش حضور یابند.

شایان ذکر است در ادامه، علمای هند ضمن تسلیت شهادت شهید سپهبد سلیمانی و شهید ابومهدی، ابراز داشتند که خون این شهدا برکات فراوانی برای اسلام و مسلمین خواهد داشت.

ویدر ادامه درخواست‌های خود را در خصوص پیگیری پذیرش مدارک المصطفی در دانشگاه‌های هند، لزوم برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و ساماندهی فعالیت‌های دانش‌آموختگان المصطفی در هند مطرح کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی نیز در جمع‌بندی نکات مطرح‌شده اظهار داشت: حل مشکل مدارک تحصیلی جامعةالمصطفی در هند، به همکاری نهادهایی مانند سفارتخانه‌ها نیاز دارد. البته مدارک تحصیلی المصطفی رسمی و مورد تأیید وزارت علوم است و در بیشتر کشورهای دنیا نیز مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس جامعةالمصطفی ضمن اعلام آمادگی المصطفی برای برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش زبان فارسی، زنده نگاه داشتن میراث اسلام ناب را در هند ضروری برشمرد و بر ایجاد حوزه‌های تراز اول در این کشور، با استفاده از ظرفیت‌ علما و مردم هند تأکید کرد.

وی، در پایان، ارائه محاسن کلام اهل‌بیت(علیهم‌السلام) را ضروری دانست و با بیان این که کلام اهل‌بیت(علیهم‌السلام) کاملاً با فطرت بشریت سازگار است، یکی از رسالت‌های جامعةالمصطفی را ارائه آن به جهانیان برشمرد.

گفتنی است: در این جلسه برخی از مدیران جامعةالمصطفی نظرات خویش را درباره مسائل مربوط به هند بیان کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha